(KURIR TV) OTVORENA MOTO SEZONA: 3.000 bajkera okupiralo Beograd!
Foto: Zorana Jevtić

(KURIR TV) OTVORENA MOTO SEZONA: 3.000 bajkera okupiralo Beograd!

Beograd -

BEOGRAD - Bajkeri iz cele Srbije okupili su se danas u Beogradu, kako bi zajedno proslavili početak ovogodišnje moto sezone.

Ovom najmasovnijem okupljanju prisustvovalo je oko 3.000 ljubitelja vožnje na dva točka, koji počeli su svoju vožnju ispred Skupštine.

Potom će na Trgu Nikole Pašića 13 kratkim obraćanjem i informisanjem o ruti i programu, krenuti ka Novom Beogradu. Program i defile se završavaju na platou kod "Večne vatre".

"Najvažnije je da je prosek godina oko 40, što znači da motore voze ozbiljni ljudi", navodi jedan od mnogobrojih bajkera koji su sa oduševljenjem dočekali vedro vreme.

"Cilj manifestacije je da što masovnijim brojem motociklista skrenemo pažnju ostalim učesnicima u saobraćaju na dolazak proleća i veći broj motociklista na drumovima Srbije", rečeno je iz organizacije.

Izmene u saobraćaju

Zbog ove manifestacije izmenjene su i trase GSP, tako da će trole koje prolaze kroz centar uglavnom ići skraćeno.

"Trole na linijama 19, 21, 22 i 29 saobraćaju skraćenom trasom od perifernih terminusa do trga Slavija. Autobusi na linijama 24, 26, 37 i 44 ići će Trgom republike, Makedonskom, Dečanskom, Bulevarom kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom. Linija 31 u oba smera saobraća Studentski trg, Trg republike, Makedonska, Dečanaska, Bulevar kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemanjina do Slavije i dalje redovnom trasom", najavljeno je iz GSP.

(Foto i video: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track