MALA MATURA: U ovim školama u ZEMUNU je BESPLATNA pripemna nastava za prijemni
Foto: Dragana Udovičić

Četiri lokacije

MALA MATURA: U ovim školama u ZEMUNU je BESPLATNA pripemna nastava za prijemni

Beograd -

Ove godine po drugi put Gradska opština Zemun organizuje besplatni program pripremne nastave, sa ciljem da se učenicima pomogne u ostvarivanju što boljih rezultata na prijemnom ispitu i upisu u željene srednje škole.

Program će se realizovati na četiri lokacije i to u školama „Branko Radičević” (za škole iz Batajnice i Ugrinovaca), „Svetozar Miletić”, „Petar Kočić” i u Školi za decu oštećenog vida „Veljko Ramadanović”.

Na osnovu saglasnosti roditelja prijavljeno je blizu 900 polaznika nastave, od preko 1.500 učenika, angažovano je 14 nastavnika, koji su ostvarili najbolje rezultate i zaposleni su u zemunskim osnovnim školama.

Program obuhvata pripremnu nastavu iz srpskog jezika i matematike, a nastava se održava do 30. aprila, subotom i nedeljom.

Predsednik gradske opštine Zemun Dejan Matić i direktor Aktiva osnovnih škola Zemuna i direktor OŠ „Svetozar Miletić” Miroljub Mosurović prisustvovali su početku pripremne nastave za polaganje male mature za učenike osmih razreda osnovnih škola u Zemunu.

Obraćajući se učenicima, predsednik Matić poželeo im je mnogo uspeha u daljem školovanju i istakao da Gradska opština Zemun inicira i promoviše brojne programe za unapređenje kvaliteta života mladih.

(Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track