MALI: Investicije su prioritet Beograda

Grad postaje veliko gradilište

MALI: Investicije su prioritet Beograda

Beograd -
U svom obrazloženju zašto su investicije bitne gradonačelnik Beograda naglasio je da će se na taj način obezbediti veća naplata poreza i otvoriti nova radna mesta

BEOGRAD - Govoreći na godišnjoj konferenciji za štampu, gradonačelnik Beograda Siniša Mali je između ostalog rekao, da su investicije, jedan od prioriteta grada , jer će se na taj način obezbediti veća naplata poreza i otvoriti nova radna mesta.On je podsetio da je 18. decembra otvoren novi Pupinov most, da je posle 11 godina završen Makiš 2, fabrika za prečišćavamje vode koja ce sa rekonstrukcijom Makiša 1, sledeće godine obezbediti sigurno snabdevanje Beograda pijaćom vodom.

" Beograd postaje veliko gradilište, rekao je gradonačelnik i najavio izgradnju poslovno-stambenih prostora u Rajićevoj i Dalmatinskoj ulici, Bloku 67a na Novom Beogradu, hotela Meriot na Trgu Republike i Hilton na Slaviji.

Među najznačajnijim projektima je nastavak izgradnje železničke stanice Prokop, rekonstrukcija ulice Vojvode Stepe i projekat Beograd na vodi naglasio, istakao je gradonacelnik Beograda Siniša Mali.

( RTV Studio B)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track