NAJEZDA: Kilometarski redovi za besplatne izlete
Foto: Slavica Tomčić

Građani potpuno opkolili opštinu Novi Beograd

NAJEZDA: Kilometarski redovi za besplatne izlete

Beograd -

Nekoliko stotina Novobeograđana opkolilo je juče zgradu opštine Novi Beograd i čekalo u redu da se prijave za besplatan izlet u Republiku Srpsku, Mađarsku i Rumuniju.

Reporteri Kurira zatekli su juče u ranim jutarnjim satima kilometarsku kolonu građana koji su strpljivo čekali u redu da se izbore za jedno od besplatnih putovanja, budući da su mesta ograničena.U opštini ipak nisu iznenađeni ovakvom navalom i napominju da se slične situacije dešavaju već pet godina otkako se tradicionalno organizuju besplatni obilasci gradova u susednim zemljama.- Svaki punoletni Novobeograđanin ima pravo da se prijavi za jedan od besplatnih izleta koji će biti organizovani ovog proleća. Reč je o izletima u Temišvar, Segedin i etno-selo Stanišići, koji će biti organizovani od 1. do 15. juna - objašnjavaju iz opštine. Dodaju da će prijave primati sve dok se ne popune sva slobodna mesta.Prijave se vrše svakog radnog dana od osam do 20 sati u servisnom centru opštine Novi Beograd. Prošle godine u organizaciji ove opštine na besplatne izlete otišlo je oko 5.000 Novobeograđana.S. H. B.

ČINJENICEPutovanje za „dž“* Pravo na besplatno putovanje imaju svi punoletni Novobeograđani* Prijave se vrše u servisnom centru opštine od osam do 20 sati svakog radnog dana* Broj mesta je ograničen* Izleti će biti organizovani od 1. do 15. juna* Prošle godine na besplatni izlet otišlo je 5.000 Novobeograđana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track