NOĆ U BEOGRADU: Lančani sudar u Malom Požarevcu, povređeno četvoro
Foto: Marina Lopičić

NOĆ U BEOGRADU: Lančani sudar u Malom Požarevcu, povređeno četvoro

Beograd -

BEOGRAD - Ekipa Hitne pomoći noćas je intervenisala ukupno 106 puta od čega 23 puta na javnom mestu a, osim astmatičara i srčanih bolesnika, za pomoć su se u nešto većem broju javljali dijabetičari i psihijatrijski bolesnici, rekla je portparolka ove službe dr. Nada Macura.

U Beogradu su se tokom noći dogodile dve saobraćajne nesreće, a Hitna pomoć je učestvovala i u pružanju pomoći prilikom lančanog sudara van teritorije za koju je nadležna. U Malom Požarevcu se oko ponoći dogodio lančani sudar u kojem su povređene četiri osobe.

Na lice mesta su stigle ekipe Hitne pomoći iz Sopota, Mladenovca, Vrčina i Beograda a povređeni su prevezeni u Urgentni centar. Beogradska ekipa je intervenisala i u ulici Goce Delčeva gde je u 22.40 povređen muškarac starosti 33 godina koji je pao sa motora. On je zadobio manje povrede glave i prebačen je u Urgentni centar.

Pola sata pre ponoći, u ulici Neznanog junaka lakše je povređena ženska osoba starosti 38 godina, koja je zbog iztegnuća vrata takođe zbrinuta u Urgentnom centru.U toku jučerašnjeg dana, beogradske ekipe Hitne pomoći su intervenisale ukupno 145 puta, od čega 59 puta na javnom mestu, a obzirom na početak vikenda, česta su bila javljanja i zbog alkoholisanog stanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track