NOĆ U BEOGRADU: Mladić izgoreo u požaru, saobraćajke bez teže povređenih
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Mladić izgoreo u požaru, saobraćajke bez teže povređenih

Beograd -

BEOGRAD - U požaru u Mirkovićevoj ulici u Sremčici, oko 05:16 sati, mladić (28) izgubio je život, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura, dodavši da je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt.

Tokom noći dogodile su se četiri saobraćajne nesreće, u kojima nijedna osoba nije teže povređena.

Oko 20:14 sati kod novobeogradskog buvljaka, muškarac (60) i žena (61), lakše su povređeni i preveženi u urgentni centar.

Na raskrsnici zrenjaninskog i ovčanskog puta oko 21:21 časova, ženska osoba starosti oko 48 godina pretrpela je lakšu povredu, istegnuće vrata, i potom prevezena u urgentni centar.

Na raskrsnici Ustaničke i Kruševačke ulice, oko 22:21 sati, lakše su povređeni muškarac (50) i žena (46), koji su zbrinuti na licu mesta, a odbili su transport.

Na prelazu kod Pančevačkog mosta, lakše je povređena devojka starosti 15 godina i prebačena u urgentni centar.

Pozivi tokom noći uglavnom su stizali od hroničnih bolesnika, najviše od asmatičara i hipertoničara.Hitna pomoć imala je 104 intervencije od kojih 28 na javnom mestu.

Intervencije na javnom mestu - čak 16 - bilo je zbog tuča koje su nastale širom Beograda.

Subota je, kako navodi portparolka, bio izuzetno naporan dan u kome je skoro svako stanje, u 131 intervenciji (35 na javnom mestu) bilo urgentno.

Macura je prokomentarisala sliku čoveka koji leži na Cvetkovoj pijaci, koja se pojavila na društvenim mrežama i u medijima, sa komentarima da taj čovek "umire", a Hitna pomoć se nije pojavila 15 minuta.

Ona je rekla da je ekipe Hitne pomoći, koja se našla na licu mesta, konstatovala da je taj čovek bio u alkoholisanom stanju, a ne u stanju opasnom po život, i da su ga prevezli na VMA na trežnjenje.

TRAGEDIJA U SREMČICI: Mladić (28) poginuo u požaru, kuća izgorela DO TEMELJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track