OLAKŠANA NABAVKA POVLAŠĆENE PARKING KARTE: Od danas nabavka i elektronskim putem
Foto: JKP Parking Servis

Pokrenuta nova usluga

OLAKŠANA NABAVKA POVLAŠĆENE PARKING KARTE: Od danas nabavka i elektronskim putem

Beograd -

BEOGRAD - Beogradsko Javno-komunalno preduzeće "Parking servis" saopštilo je da je od danas uvelo novu uslugu kupovine povlašćene parking karte elektronskim putem.

Stanari i pravna lica, koji ispunjavaju uslove za dobijanje mesečne povlašćene parking karte (PPK) u okviru zonskog sistema parkiranja, od danas imaju mogućnost da je dobiju i produže, bez dolaska u poslovnice "Parking servisa".

Korisnici mogu elektronski da podnesu zahtev za izdavanje povlašćene karte preko portala "Parking servisa" ili mobilne aplikacije, zatim da je plate putem e-bankinga, nakon čega će im biti aktivirana mesečna povlašćena karta.

Podizanje nivoa kvaliteta usluga "Parking servisa", na kome konstantno radimo, ne znači i podizanje cena, ističe se u saopštenju.

"Ovo je samo prvi korak na putu ka elektronskom poslovanju preduzeća, jer u narednom periodu planiramo i novine u garažama i parkiralištima", rekao je direktor JKP "Parking servis" Andrija Čupković, povodom uvođenja usluge kupovine povlašćene parking karte elektronskim putem.

Do elektronske parking karte građani će moći da dođu, tako što se najpre registruju na portalu portal.parking-servis.co.rs, putem korisničkog imena i lozinke, a potom popune zahtev. Ukoliko ispunjavaju neophodne uslove, dobiće potvrdu da je zahtev odobren, kao i predračun za tražene usluge, koje mogu platiti onlajn. Osim elektronskim putem, uplatu mogu da obave kao i do sada - u pošti, banci ili na šalteru "Parking servisa".Po evidentiranju uplate, podnosilac zahteva dobija e-mail da je parking karta aktivna, kao i podatke o zoni i periodu važenja.Povlašćena karta se aktivira najranije trećeg dana od dana kreiranja zahteva i plaćanja, a izdaje se na vremenski period od najmanje mesec dana i najviše 12 meseci. Svaki stanar može na svoje ime kupiti najviše dve mesečne povlašćene parking karte.Portalu korisnici mogu pristupiti i preko zvanične veb prezentacije "Parking servisa" na adresi www.parking-servis.co.rs, gde se nalazi i detaljno uputstvo o postupku dobijanja, odnosno produženja elektronske parking karte, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track