POD POKROVITELJSTVOM PRINCEZE KATARINE Otvoren božićni humanitarni bazar rukotvorina žena izbeglica
Foto: Promo

POD POKROVITELJSTVOM PRINCEZE KATARINE Otvoren božićni humanitarni bazar rukotvorina žena izbeglica

Beograd -

BEOGRAD – Prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina otvorili su tradicionalni božićni bazar rukotvorina.

Otvaranju humanitarnog bazara prisustvovali su i Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, dr Nenad Ivanišević, državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Vladimir Cucić, komesar Komesarijata za izbeglice i migrante Republike Srbije koji je zahvalio Fondaciji Nj.K.V. Princeze Katarine i svima koji su doprineli uspehu humanitarnog bazara.

Ovom prilikom Princeza Katarina uručila je i dva TV uređaja marke LG kao poklon Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju „Veternik“.

Fondacija princeze Katarine dugi niz godina organizuje humanitarni božićni bazar sa željom da pomogne raseljenim, izbeglim i socijalno ugroženim licima koja svoje porodice izdržavaju prodajom ovih lepih rukotvorina.

U ovogodišnjem bazaru učestvuje više od 40 žena iz svih krajeva Srbije.

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina u svom govoru je istakla da je ukupan prihod od božićnog bazara namenjen hrabrim ženama i njihovim porodicama i zamolila sve posetioce da pozovu i svoje prijatelje da posete ovaj izuzetan događaj.

Prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina zajedno sa gospodinom Vladimirom Cucićem presekli su crvenu traku i time zvanično otvorili bazar.

Praznični bazar rukotvorina biće otvoren za javnost 28. novembra od 11 do 22 časa i 29. novembra od 10 do 22 časa, u glavnom holu Delta city šoping mola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja