POVREĐEN DEČAK (10) U KNEZ MIHAILOVOJ: Dečak dobio opekotine po telu blizu jelke!
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

POVREĐEN DEČAK (10) U KNEZ MIHAILOVOJ: Dečak dobio opekotine po telu blizu jelke!

Beograd -
Radnik obezbeđenja koji je spasavao dečaka koji se povrdio u dečijem nestašluku takođe je zadobio opekotine tri prsta desne šake

BEOGRAD - Desetogodišnji dečak zadobio je opetotine po telu u blizini velike jelke u Knez Mihahjlovoj ulici u Beogradu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Dečak je zbog opekotina prvog stepena po stomaku, grudnom košu i desnoj natkolenici, prevežen u Kliniku u Tiršovoj.

Incident se dogodio sinoć oko 20.30 i pretpostavlja se da je u pitanju dečji nestašluk. Radnik obezbeđenja koji je spasašavao dečaka, zadobio je opekotine tri prsta desne šake.

U autobusu na liniji 88 u Ulici Dzona Kenedija povređena je žena od oko 40 godina. Ona je zbog ortopedskih povreda prebačena u Kliničko bolnički centar Zemun.

U udesu na Dušanovcu sinoć oko 21.30 povređen je muškarac od oko 34 godine, a u sudaru u Jakovu sinoć oko 22 sata povređeni su vozači oba vozila. Na Batajničkiom drumu je jutros nešto pre sedam sati oboren pešak.

Hitna pomoć imala je ukupno 116 intervencija od kojih je 21 bila na javnim mestima. Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali pacijenti koji boluju od povišenog krvnog pritiska, astmatičari i srčani bolesnici sa bolom u grudima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track