POVREMENO BEZ VODE POLA BEOGRADA: Slabiji pritisak zbog ispiranja mreže u većem delu grada
Foto: Shutterstock

Planirani radovi

POVREMENO BEZ VODE POLA BEOGRADA: Slabiji pritisak zbog ispiranja mreže u većem delu grada

Beograd -

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Grocka, danas od 7 do 17 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Vojvode Stepe Stepanovića, Žikice Jovanovića Španca i okolnim ulicama u naselju Kaluđerica, kao i u Zabranskoj ulici i okolnim ulicama u naselju Leštane.

Za najnužnije potrebe građana za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Pored toga, kako je navedeno, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na beogradskim opštinama Stari grad i Čukarica, u utorak 25. aprila, od 5 do 20 sati, umanjen pritisak i povremeni prekid u snabdevanju vode osetiće potrošači na Terazijskom platou i u ulicama Lješkoj, Požeškoj, Ilije Djuričića sa okolnim ulicama, kao i potrošači između Šumadijskog trga i Valjevske ulice.

Zbog redovnog ispiranja vodovodne mreže na opštinama Novi Beograd i Surčin, od ponedeljka 24. aprila do petka 28. aprila, povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 6 do 14 sati osetiće potrošači u blokovima 44 i 45 i naselju Dr Ivan Ribar (24.04.), u blokovima 61, 62 i 63 (25.04.), u naseljima Surčin, Dobanovci i Ugrinovci (26.04.), u naseljima Bečmen, Petrovčić, Bežanijska kosa-Treća Mesna zajednica (27.04.) i u naseljima Jakovo, Boljevci i Progar (28.04.)

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove i na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini na opštini Rakovica od ponedeljka 24.04. do subote 29.04. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće potrošači u naselju Stara Rakovica i ulicama Topčiderskoj, Patrijarha Pavla i Patrijarha Dimitrija (24/25.04.), u naselju Resnik (25/26.04.), u naselju Miljakovac 1 i 2, na Kanarevom brdu i u Košutnjaku (26/27.04.), u Ulici kneza Višeslava i naseljima Vidikovac, Labudovo brdo i Petlovo brdo (27/28.04.) i u naselju Rakovica i delu rejona oivičenog ulicama Kneza Višeslava, Slavka Rodića, Patrijarha Dimitrija i Crnojevića (28/29.04.).

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Foto: Shutterstock/Ilustracija
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Pored toga, zbog radova "EPS Distribucija" Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, u ponedeljak 24.04. u vremenu od 8 do 20 sati bez vode će ostati potrošači u naseljima Slanci i Veliko Selo. U navedenom periodu bez vode će ostati i groblje Lešće.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track