PRAZNIK ZA LJUBITELJE ČETVOROTOČKAŠA: Salon automobila od 24. marta do 2. aprila
Foto: Filip Plavčić/Arhivska Fotografija

410 izlagača na BG sajmu

PRAZNIK ZA LJUBITELJE ČETVOROTOČKAŠA: Salon automobila od 24. marta do 2. aprila

Beograd -

BEOGRAD - Međunarodni salon automobila i 11. međunarodni sajam motocikala, delova i opreme počinju u petak 24. marta i na toj desetodnevnoj manifestaciji koja se održava na Beogradskom sajmu predstaviće se više od 410 izlagača iz tridesetak zemalja.

Na 53. međunarodnom salonu automobila i Sajmu motocikala, od 24. marta do 2. aprila, u 10 sajamskih hala na više od 41.000 metara kvadratnih izložbenog prostora, predstaviće se 34 automobilska i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila, kao i 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i šest brendova bicikala.

Za razliku od prethodnih godina, ove godine motocikli, kvadovi, ATV-ovi i bicikli predstavljaće se u tri hale Beogradskog sajma (7, 8 i 9), koje će biti specijalno preuređene za izlagače i ljubitelje dvotočkaša.

Novina ovogodišnjeg Salona automobila i Sajma motocikala čiji je slogan "Godine prolaze strasti ne prestaju" je narukvica od papira za ruku koju će dobijati svi posetioci koji kupe ulaznicu kako bi lakše i funkcionalnije mogli da se kreću po celokupnom sajamskom prostoru.

Radno vreme sajma je od 10 do 20, a cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, 200 dinara za grupne posete, dok je za đake i studente cena karte 150 dinara.

Parking se plaća 100 dinara po započetom satu. U četvrtak, 30. marta, kako su najavili organizatori, biće organizovan Porodični dan, kada će biti omogućena porodična poseta sajma po ceni od 500 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track