ŠANSA ZA POSAO: Traže se inženjeri, bravari, zavarivači, stolari, IT, pekari, kuvari, medicinske ses
Foto: Beta/Ilustracija

Sajam zapošljavanja na Paliluli danas do 15 sati

ŠANSA ZA POSAO: Traže se inženjeri, bravari, zavarivači, stolari, IT, pekari, kuvari, medicinske ses

Beograd -

BEOGRAD - Palilulska služba beogradske filijale za zapošljavanje i Opština Palilula organizuje danas, od 10 do 15 sati Sajam zapošljavanja u Centru za kulturu „Vlada Divljan” (bivša Ustanova kulture „Palilula”).

Ponudu slobodnih poslova predstaviće 24 poslodavca, kojima je potrebno više od 500 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija.

Posao će moći da potraže bravari i zavarivači - monteri, akviziteri, stolari i lakireri, administrativni radnici, saobraćajni inženjeri, vozači, higijeničari, laboratorijski tehničari, operateri u kol-centru, promoteri, IT administratori, prodavci, pica majstori, kuvari, pomoćni radnici, magacioneri, pakeri, pekari, mesari, viljuškaristi, socijalni radnici, medicinske sestre i negovateljice, električari, prehrambeni tehnolozi, inženjeri mašinstva, elektrotehnike i tehnologije, radnici obezbeđenja, menadžeri, analitičari, programeri i drugi.

Među kompanijama koje će na palilulskom sajmu tražiti radnike biće i Vulkan izdavaštvo, Laboratorija Beograd, Trgocentar, Merkator S, Generali osiguranje, Imlek, Credit Agricole Banka, Frikom, Panorama Višnjica, Unitrade Export i mnogi drugi.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ-a za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track