(FOTO) SAOBRAĆAJKA NA BULEVARU: Automobil uleteo u baštu kafića, 3 povređeno
Foto: Slavko Savić, čitalac Kurira

Prebačena u Tiršovu

(FOTO) SAOBRAĆAJKA NA BULEVARU: Automobil uleteo u baštu kafića, 3 povređeno

Beograd -
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra kada je putnički automobil uleteo u baštu kafića povrđeno je pet osoba, tri devojke i dva vozača
1 / 6 Foto: čitalac Kurir

BEOGRAD - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas popodne u Bulevaru kralja Aleksandra oko 17 časova povređene su petnaestogodišnja devojčica, i dvojica vozača.

Foto: Čitalac Kurira/Slavko Savić
Foto: Čitalac Kurira/Slavko Savić

Kako Kurir saznaje prema prvim informacijama nesreća se dogodila kada je automobil marke polo koji je navodno prošao kroz crveno svetlo naleteo na reno megan dok je izlazio iz ulice Branka Krsmanovića. Od siline udarca polo je odleteo direktno u baštu kafića i porušio ogradu.

Foto: Čitalac Kurira/Slavko Savić
Foto: Čitalac Kurira/Slavko Savić

Četvoro vozila hitne pomoći koji su bili na licu mesta odvezlo je povređene.

Saobraćaj se odvija otežano zbog uviđaja, a na mestu nesreće prisutan je veliki broj saobraćajnih policajaca.

- Do sudara je došlo oko 16.40 sati, a ženska osoba koja je bila u bašti kafića je povređena", rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova. U sudaru su učestvovala vozila "golf" i "reno megan", ženska osoba koja se žalila na povrede je prebačena u Urgentni centar, dodaju u MUP-u.

- U 16.43 prijavljen je poziv Hitnoj pomoći da se dogodila saobraćajna nesreća na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Branka Krsmanovića. Lekarske ekipe koje su stigle na mesto nesreće zatkeli su troje povređenih. Devojčica stara oko 15 godina sa razderotinom, krvarenjem iz nosa, u svesnom stanju i stabilna prvezena u dečiju bolnicu u Tiršovoj. Druga povređena osoba je muškarac star oko 27 godina, vozač, tupa povreda glave, grudnog koša, svestan, stabilan, normalnog disanja prebačen u Urgentni centar i treća osoba je muškarac star oko 43 godine kome su utvrđene tupe povrede leve šake, povreda leđa, svestan nije gubio svest prebačen na odeljenje otropedije Uregentnog centra, izjavila je za Kurir portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

U Urgentnom centru su rekli da su lekari primili dva muškarca koja su zadobil povrede u tom sudaru.

"Primljena su dva muškarca koja su još uvek na dijagnostici", kaže portaprol Urgentnog centra Alksandra Berić.

( EPK/N.G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track