VIDEO SARMU NISI PROBO ZA HR VESTI Napravićemo Mladenovac na mulju i more da ga nemate samo vi
Foto: Printscreen Facebook Video

Šokirali Srbiju

VIDEO SARMU NISI PROBO ZA HR VESTI Napravićemo Mladenovac na mulju i more da ga nemate samo vi

Beograd -

BEOGRAD - Izborna lista koju predvodi izmišljeni lik Ljubiša Preletačević Beli zauzela je drugo mesto u beogradskoj Opštini Mladenovac, odmah iza liste "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" na nedavno održanim lokalnim izborima.

Ta izborna lista osvojila je 21,1 odsto glasova i imaće u lokalnom parlamentu u Mladenovcu 13 odbornika iako tvrde da su osvojili mnogo više glasova nego što to tvrdi RIK zbog čega najavljuju štrajk glađu ispred opštine Mladenovac.

Jedan od članova pokreta Nebojša Prilepak- Sarmu probao nisi dodaje da su obećanja pokreta veoma relana, i koja Ljubiša Preletačević Beli može da ostvari a to je: ponovno pokretanje fabrike Petar Drapšin koja će praviti šarke za Lamborgini, ponovno otvaranje muzeja u Mladenovcu koje će molerisati lično Mikelanđelo, projekat Mladenovac na mulju i istovar 600 kubika soli u jezero pored Mladenovca, s čime će u ovu beogradsku opštinu dovesti more.

Pogledajte šta sve nude i planiraju u narednom periodu da na političkoj sceni Srbije urade ljudi iz Preletačevićevog tabora:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track