SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Odbornici o rebalansu budžeta i javnim putevima
Foto: Marina Lopičić

Grad Beograd

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Odbornici o rebalansu budžeta i javnim putevima

Beograd -

BEOGRAD - Gradski odbornici razmatraće u četvrtak rebalans budžeta, kao i predlog odluke o osnivanju Javnog preduzeća za upravljanje javnim putevima Grada Beograda, saopšteno je iz gradske uprave.

Na dnevnom redu sednice je i Predlog odluke o određivanju komunalnih delatnosti, promena Odluke o osnivanju Javnog preduzeća za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda i Program uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za ovu godinu.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Odbornici će razmatrati i Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o lokalnim komunalnim taksama za teritoriju grada Beograda, kao i Predlog odluke o izmeni odluke o mreži predškolskih ustanova na teritoriji grada.

VESIĆ: Grad će pružati mogućnost reprograma dugova na račun uređenja građevinskog zemljišta

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o pravu na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice na teritoriji grada Beograda za radnu 2016/2017. godinu.

MALI: Uređenje parka Ušće deo strategije povratka Beograda na reke

Odbornici će razmatrati i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o postavljanju stanica za iznajmljivanje bicikala na teritoriji grada i Predlog plana mesta ovih stanica. Izjašnjavaće se i o Predlogu odluke o izmeni i dopuni odluke o finansiranju programa, projekata i aktivnosti korisnika sredstava budžeta Grada Beograda.Odbornici treba da se izjasne i o nekoliko planova detaljne regulacije.

Početak sednice zakazan je za 10 časova.

BONUS VIDEO: Kurir TV: Mere za bolju naplatu prevoza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja