(VIDEO) SKANDALOZNA VOŽNJA: Vozač GSP juri pokemone dok vozi putnike!
Foto: Printscreen

Katastrofalno

(VIDEO) SKANDALOZNA VOŽNJA: Vozač GSP juri pokemone dok vozi putnike!

Beograd -

Vozač gradskog prevoza usnimljen je pre tri dana kako usred vožnje kucka po mobilnom telefonu, jedva pridržavajući volan u autobusu punom putnika.

Snimak je šerovan putem društvenih mreža, ali niko sa sigurnošću nije mogao da potvrdi koja je autobuska linija u pitanju. Ogorčeni građani masovno su ostavljali komentare ispod snimka, u kojima se ovakvo neodgovorno ponašanje osuđivalo.„Eto u čijim su rukama naši životi“, „Juri pokemone“, „Traži sledeću stanicu“, samo su neki od ironičnih komentara na vozačevo katastrofalno ponašanje na radnom mestu.

Na osnovu snimka se nije moglo potpuno utvrditi da li vozilo pripada „Gradskom saobraćajnom preduzeću“ ili privatniku, ali je simptomatično obeležje kod vozačeve kabine, na kojem stoji tabla svojstvena gradskim vozilima o tome da treba da otkucaju kartu kada uđu u vozilo.U GSP, međutim, na osnovu unutrašnjosti tvrde da vozilo nije njihovo.- U okviru u kome mi poslujemo ne postoji linija 860, koju su navodili ljudi u komentarima, niti naša vozila imaju kontrolnu tablu kao što je ova na snimku. Kada je reč o našem saobraćajnom osoblju, na osnovu podnete prijave mi proverimo snimke video-nadzora - kažu u GSP.S.H.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track