SNS BEOGRADA: Bastać da objasni gde je nestalo 2 milijarde prihoda od poslovnog prostora Stari Grad
Foto: Stefan Jokić, Printscreen

Reagovanje na pismo građanima

SNS BEOGRADA: Bastać da objasni gde je nestalo 2 milijarde prihoda od poslovnog prostora Stari Grad

Beograd -

BEOGRAD - Povodom otvorenog pisma predsednika opštine Stari Grad Marka Bastaća što neće moći da sprovede projekat "Zajedno za vašu zgradu" jer novca nema i da je gradska vlast preuzela poslovni prostor opštine oglasio se Gradski odbor SNS.

- Smatram da je Bastać dužan da objasni gde je nestalo 2 milijarde prihoda od poslovnog prostora Stari Grad? Kao i da li je svestan da je malverzacijama, u kojima je učestvovalo rukovodstvo opštine Stari grad u pomenutom poslovnom prostoru, nestalo 5 godišnjih budžeta te gradske opštine? Skandalozan je pokušaj manipulacije i prebacivanja krivice na grad, zbog nerealnih obećanja kojima je Marko Bastać prodavao maglu u izbornoj kampanji građanima Starog grada da će sprovoditi programe za koje nema sredstava, što je manir Demokratske stranke, kaže Luka Petrović, član predsedništva SNS.

BASTAĆ STANOVNICIMA STAROG GRADA: Opština paralisana bez prihoda od poslovnog prostora

On dodaje da će opština i dalje imati prihode od poslovnog prostora koji će se posle dugog niza godina slivati u budžet, a ne u privatne džepove.

- Takođe, Marko Bastać je morao u pismu starograđanima da objasni zašto je iz budžeta opštinskog Sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” uzeto preko 20.000 evra za izradu logotipa, i to u vreme kada je SC poslovao sa gubitkom? Ove obmane su samo još jedan dokaz da su Bastaću i DS-u privilegije važnije od građana, ističe u saopštenju SNS Luka Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track