SPREMITE ZALIHE: Ovi delovi Beograda ostaju bez vode
Foto: Shutterstock

Planirani radovi

SPREMITE ZALIHE: Ovi delovi Beograda ostaju bez vode

Beograd -

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u ponedeljak 20. februara od 8 do 16 sati bez vode će ostati potrošači duž Kragujevačkog puta, od naselja Lipar do Trešnje i u naselju Prnjavor, saopštilo je danas JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Kako se navodi, zbog planiranih radova na opštini Rakovica, u utorak 21. februara 7.30 do 16 sati umanjeni pritisak i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači u Ulici patrijarha Dimitrija.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, a to preduzeće je apelovalo na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Stari grad od ponedeljka 20. februara do subote 25. februara, tako da je u vremenu od 22. sata do šest časova moguća pojava zamućenja vode, povremenog prekida u snabdevanju i umanjenog pritiska.

To će osetiti u ponedeljak i utorak potrošači od Kneza Miloša, Kralja Milana, Terazija, Kneza Mihaila do Pariske ulice, u utorak i sredu u delu opštine Stari grad oivičenom ulicama Jug Bogdanovom, Sremskom, Knez Mihailovom, Pariskom, Karađorđevom (do Brankovog mosta) i Bulevarom vojvode Bojovića, a u sredu i četvrtak u delu opštine Stari grad oivičenom ulicama Francuskom, Cara Dušana, Tadeuša Košćuška i Knez Mihailovom.

Takođe, moguće zamućenje vode, povremeni prekid u snabdevanju i umanjeni pristisak osetiće u četvrtak i petak potrošači u delu opštine Stari grad ispod Ulice cara Dušana prema Dunavskoj ulici, Dunavskom keju i naselju "25. maj", kao i u petak i subotu potrošači u delu opštine Stari grad oivičenom ulicama Kralja Milana, Terazijama, Francuskom, Dunavskom, Vojvode Dobrnjca i Takovskom.

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" zamolilo je potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track