NALEPNICU VLADE KUPIO NA PIJACI: Funkcioner SPS divljao po Beogradu pa se zakucao u tramvaj
Foto: Tviter

NALEPNICU VLADE KUPIO NA PIJACI: Funkcioner SPS divljao po Beogradu pa se zakucao u tramvaj

Beograd -

BEOGRAD - Sudar koji se dogodio u četvrtak na uglu Nemanjine i Sarajevske u centru Beograda, izazvao je dosta pažnje javnosti.

Naime, očevici su tvrdili da je u pitanju vozilo državnih organa Srbije, a iz MUP-a su to nešto kasnije demantovali i naveli da je utvrđeno da je vozilo privatno.

U pitanju je lažna nalepnica Vlade Srbije, a vozač M.D. za koga se navodi da je funkcioner SPS je, tvrdi list, rekao policiji da ju je "kupio na pijaci".

Istovremeno, mediji su nakon sudara objavili i da je vozač, koji je sa još jednom osobom iz automobila zbog povreda prebačen u Urgentni centar, pre udesa boravio u "nekom od ministarstava".

Isti list navodi i da će protiv vozača biti podnete prijave i zbog sudara i zbog nalepnice, kao i da u Vladi Srbije nisu iznenađeni zbog nalepnice.

"Proveravali smo, nije je dobio od državnih organa. Međutim, nije retkost da se nalepnice, rotacije i mnoge druge stvari kupuju na pijacama i zloupotrebljavaju", kaže sagovornik.

Crni "audi" sudario se u četvrtak sa tramvajem na liniji 9 na uglu Nemanjine i Balkanske u centru Beograda, kada dve osobe su povređene.

(Blic/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track