TAKO JE MALO POTREBNO ZA HUMANOST: Pogledajte kako je vozač GSP Milorad oduševio Srbiju!
Foto: Printscreen Fb

Svaka čast

TAKO JE MALO POTREBNO ZA HUMANOST: Pogledajte kako je vozač GSP Milorad oduševio Srbiju!

Beograd -
BEOGRAD - Milorad Zatezalo je vozač GSP koji svima poželi dobar dan, pita putnike kako su i pomaže onima kojima je to potrebno. Svojim manirima i pozitivnom energijom mnogima ulepšava dan.

Kada pomenete Beograđanima "Znaš li onog ljubaznog vozača što se svima javlja", svi odmah znaju da je u pitanju Zatezalo koji vozi na liniji 52 od Zelenog venca do Ceraka.

Ovog puta pomogao je bakici, o čemu je jedna putnica napisala Fejsbuk status.

Moram ovu divnoću podeliti sa vama. Upravo se vozim busom 52 do mojih i bakica jedna je ušla na zelenjaku koja jako teš...

Posted by Jelena Bajic on Thursday, March 10, 2016

"Moram ovu divnoću podeliti sa vama. Upravo se vozim busom 52 do mojih i bakica jedna je ušla na zelenjaku koja jako teško hoda pa su joj svi pomogli da uđe. Kada je rešila da izađe kod Šumadije, devojka i ja nismo mogle da je ponesemo da lakše izađe, na šta je vozač izašao iz svoje kabine, došao do srednjih vrata, podigao je i izneo napolje.

Ali tu nije kraj, kada je staricu izneo na stanicu pitao je: "Juče ste izašli na sledećoj stanici, jeste li sigurni da treba ovde?" na šta ona odgovara svojim jako tihim glasom: "Izlazim kod Pančića".

Najljubazniji vozač autobusa koga Beograd ima. Svakom putniku koji uđe u 52 kaže Dobro jutro, kako ste. Sačeka svakog putnika i za svakog ima lepu reč - Milorad Zatezalo!

Posted by Milos Mitrovic on Saturday, January 25, 2014

On je u tom trenutku diže i vraća nazad u bus i kaže mi "Pridržite je do sledeće stanice molim vas". Na sledećoj stanici je opet uredno izašao iz kabine i izneo bakicu i pitao je da li može sama. Nasta ona kaže da, ali se neka devojka koja je tu isto sišla ponudila da je odvede gde već treba da ide. Tako malo je potrebno za humanost", napisala je ona na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track