TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 1 poginuo, 3 povređena u saobraćajkama
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 126 puta

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 1 poginuo, 3 povređena u saobraćajkama

Beograd -

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, a jedna osoba zadobila je povrede od uboda oštrim predmetom, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna osoba, ženskog pola, starosti oko 80 godina, preminula je nakon što je u udesu, koji se dogodio u 20.58 časova u ulici Jurija Gagarina, zadobila teške povrede.

Na lice mesta su poslate dve ekipe, od kojih je jedna samo konstatovala smrt u 21.20 časova, dok je druga ekipa zbrinula povređenog motociklistu, muškog pola (28), kojeg je prevezla na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U Beogradu je noćas u 22.49 časova, na uglu 11 Krajiške divizije i Serdar Janka Vukotića, jedna osoba, muškog pola, (30) ubodena oštrim predmetom i prevezena u Ugrentni centar, gde je predata Odeljenju za hirurgiju.

U udesu, koj se dogodilo u 02.30 časova u ulici Koste Nađa, povređena je jedna osoba, i odvezena u Urgentni centar.

Jedna osoba, muškog pola, (60) teže je povređena u svojstvu pešaka u 01.19 časova u ulici Vojislava Ilića, u smeru ka Medaku, i prebačena na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Još jedna saobraćajna nesreća dogodila se u 23.18 časova u ulici Milošev kladenac u Velikom Mokrom Lugu, ali kod dve muške osobe nisu registrovane povrede, te su one odbile prevoz u bolnicu.

Hitna pomoć prethodne noći je intervenisala 126 puta, od kojih 23 na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici.

U Beogradu su se juče dogodile dve saobraćajne nesreće, a nakon jedne su dve osobe prebačene na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Hitna pomoć juče je intervenisala 122 puta, od kojih 65 na javnom mestu, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track