TEŠKA NOĆ U BG: Pucnjava, oboren pešak, Hitna pomoć imala udes
Foto: Marina Lopičić

Zabeleženo 128 intervencija

TEŠKA NOĆ U BG: Pucnjava, oboren pešak, Hitna pomoć imala udes

Beograd -

BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode, potvrdila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U prvoj je, u Bulevaru Arsenija Čarnojevića kod Arene, povređen muškarac koji je potom prevezen u Urgentni centar, dok je dete pregledano i zbrinuto na licu mesta.

U 21.20 sati u Ruzveltovoj ulici kod Vukovog spomenika povređen je 50-godišnji pešak, koji je prebačen na odeljenje neurohirurgije i hirurgije Urgentnog centra.

U Ulici Cara Nikolaja kod broja 1 u 04.35 sati povređene su dve osobe i potom prevezene u Urgentni centar.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

U istu ustanovu prebačene su i tri osobe koje su lakše povrede zadobile u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 6.10 sati na Zelenom vencu. Prema prvim saznanjima, reč je o ekipi Hitne pomoći koja u tom trenutku u kolima nije imala pacijenta.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 128 intervencija, od kojih 24 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hipertoničari i psihijatrijski bolesnici, navela je Macura. Prema njenim rečima, juče je zabeleženo 125 intervencija Hitne pomoći od kojih 51 na javnom mestu, uključujući dve saobraćajne nezgode.

Pucnjava u Bačvanskoj

Na uglu Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića noćas je došlo do pucnjave, u kojoj je kod 30-godišnjeg muškarca konstatovana smrt, dok je drugi muškarac istih godina zadobio tešku traumu, potvrdila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

CRNOGORSKA MAFIJA LIKVIDIRALA SALETA MUTAVOG? Neraščišćeni računi uzrok obračuna kod CZ

Posle pucnjave, u 21.09 sati je prva ekipa Hitne pomoći odvezla na reanimaciju u Urgentni centar teško povređenog muškarca, dok je druga ekipa, koja je intervenisala u 21.25 sati, kod drugog muškarca 15 minuta kasnije konstatovala smrt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track