TRAGEDIJA: Starac (85) izvršio samoubistvo u toaletu Doma zdravlja
Foto: Dado Đilas

Deka odlučio da presudi sam sebi

TRAGEDIJA: Starac (85) izvršio samoubistvo u toaletu Doma zdravlja

Beograd -

Zaposleni zdravstveni radnici nisu čuli kobni pucanj koji je A. U. (85) iz Velike Moštanice ispalio. Slučajno ga pronašla jedna devojčica

A. U. (85) iz Velike Moštanice izvršio je prekjuče samoubistvo u toaletu Doma zdravlja u Sremčici.Tragedija se dogodila oko 14 časova. Kako nezvanično saznajemo, zaposleni u Domu zdravlja nisu čuli kobni pucanj koji je starac ispalio.

- Sve se sasvim slučajno razotkrilo kada je devojčica koja je došla na pregled krenula do toaleta. Nikako nije mogla da otvori vrata i pomislila je da ih je neko zaključao, pa se obratila zaposlenima za pomoć - kaže naš dobroobavešten izvor.Zaglavio vrataMeđutim, ispostavilo se da vrata nisu zaključana.- Starac je pao na vrata i zaglavio ih. Kada su ih zaposleni razvalili, ugledali su jezivu scenu. Pokušali su da pomognu nesrećnom A. U., ali je on, nažalost, preminuo - kaže naš sagovornik. Komšije nesrećnog čoveka šokirane su zbog iznenadne smrti A. U.- On je ovde sagradio kuću sa suprugom koja je teško bolesna i prikovana za krevet. Bio je veoma vitalan dekica, raspoložen za šalu i priču, sve poslove oko kuće je obavljao - navode komšije iz Moštanice. Kako kažu, ne znaju šta bi mogao biti motiv samoubistva.Nije se nikom žalio- Nikada se ni na šta nije požalio. Otkako smo čuli za njegovu smrt, ne možemo da dođemo sebi od šoka. On ima sina koji ne živi s njim i suprugom, ali ih je često obilazio. Jadni ljudi, šta ih je snašlo - dodale su komšije.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja