UDES NA KARABURMI: 2 povređena jutros na raskrsnici Marijane Gregoran i Dragoslava Srejovića
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Hitna pomoć

UDES NA KARABURMI: 2 povređena jutros na raskrsnici Marijane Gregoran i Dragoslava Srejovića

Beograd -

BEOGRAD - Muškarac (43) i devojka (26) lakše su povređeni u saobraćajnoj nezgodi jutros oko 7.15 na raskrsnici ulica Marijane Gregoran i Dragoslava Srejovića na Karaburmi u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je da su povređeni posle ukazane pomoći prevezeni u Urgentni centar. U udesu koji se dogodio oko 4.50 na Surčinskom putu niko nije povređen, dok su dva muškarca i dve žene lakše povređeni u saobraćajnoj nesreći oko 3.10 u Ulici Milentija Popovića zbog čega su prevezeni u Urgentni centar.

Saobraćajne nezgode dogodile su se sinoć oko 20 u Ulici bratstva jedinstva u Borči kada je lakše povređena žena (52), na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj oko 19.15 gde su lakše povredjena tri muškarca, kao i na raskrsnici Ruzveltove i Ulice kraljice Marije gde je lakše povrede glave zadobila žena (36).

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je tokom noći 113 puta, od čega su 22 intervencije bile na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, srčani i psihijatrijski bolesnici. Tokom noći dogodilo se i nekoliko tuča u kojima su učestvovali alkoholisani ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track