VESIĆ: Sa drugim strankama o mogućoj koaliciji na Vračaru
Foto: Dragana Udovičić

Borba za opštinsku vlast

VESIĆ: Sa drugim strankama o mogućoj koaliciji na Vračaru

Beograd -

Drugi čovek Beograda Goran Vesić izjavio je danas da SNS vodi razgovore sa drugim strankama oko formiranja vlasti na Vračaru jer, kako kaže, mogu mnogo više da urade za tu gradsku opštinu od demokrata.

Gradski menadžer ne isključuje mogućnost koalicije na Vračaru sa SPS ukoliko prihvate njihov program i dodaje da koaliciju sigurno neće praviti sa pokretom Dosta je bilo i DS.

"Na lokalu su mogući razgovori. Za nas je važno da sa strankama i odbornicima razgovaramo o razvoju Vračara. SNS vodi Beograd i Republiku i mi imamo ozbiljne projekte za Vračar", rekao je Vesić.

On je dodao da je SNS u toj gradskoj opštini odnela ubedljivu pobedu kada su u pitanju izbori za parlament - lista Aleksandra Vučića pobedila je na 62 od 63 biračka mesta. Što se tiče lokalne liste, Vesić napominje da je SNS osvojila najviše odborničkih mesta u SO Vračar i da su dobili 4.500 glasova više u odnosu na izbore 2012. godine.

Gradski menadžetr kaže da su u podslednje dve godine imali opstrukciju opštine za sve važne projekte na Vračaru koje je grad pokrenuo i da je važno da SNS bude na vlasti u toj gradskoj opštini kako bi se pokrenuli brojni planirani projekti.

Demokrate sa koalicionim partnerima osvojile su na Vračaru 17 mandata, SNS 16, Dosta je bilo 7 mandata, SPS 3 mandata, DSS 2 mandata.

(Tanjug/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track