(VIDEO) ISPOVEST ŽRTVE KOMUNALNE POLICIJE: Zbog Bus plusa me uhapsili kao najgoreg kriminalca
Foto: Printscreen Adria Media

incident u Zemunu

(VIDEO) ISPOVEST ŽRTVE KOMUNALNE POLICIJE: Zbog Bus plusa me uhapsili kao najgoreg kriminalca

Beograd -
Terali da uđem u njhovo vozilo što sam ja odbila oni su se pogledali i napravili komentar neće da sarađuje moramo da joj stavimo lisice, onda su počeli da me vuku po autobuskoj stanici: Jedan od njih je bio veoma agresivan vukao me je i siktao kroz zube Dođi bre ovamo, dođi bre

BEOGRAD – Hapšenje žene koju su zbog Bus plus privela trojica komunalnih policajaca u Zemunu izazavalo je veliko interesovanje.

Kurir je uspeo da dođe do žene ( ime poznato redakciji) koja je bila privedena od strane tri komunalna policjaca jer kod sebe nije imala Bus plus karticu.

-Priveli su me kao najgoreg kriminalca kao da sam ubila čoveka ili kao da sam dilovala drogu. Nisu mi ni jednog momenta dozvolili da pozovem policiju niti bilo koga drugog. Od prvog momenta nisu imali nikakav prisitup da rešimo šta imamo kroz komunikaciju, nego su primenjivali agresiju i silu, ispričala je žrtva komunalnih policajaca i dodala

-Na početku svega su me terali da uđem u njhovo vozilo što sam ja odbila oni su se pogledali samo i napravili komentar neće da sarađuje moramo da joj stavimo lisice, onda su počeli da me vuku po autobuskoj stanici čak sta više jedan od njih je hteo da me uvuče u prolaz izmedju prodavnica. Bio je veoma agresivan vukao me je i siktao kroz zube : "Dođi bre ovamo, dođi bre!!!" aludirajući na taj prolaz između radnji na stanici. Jedva sam se otrgla i molila ih da me puste. Dajte ljudi zbog Bus Plusa? Jedan od policajaca mi je zavrnuo ruku iza leđa dok me je drugi držao drugu ruku i uzvikivali su : "Uzmi joj telefon!" na šta sam ja samo molila neko od prisutnih da pozove policiju i da me Komunalni policajci puste, kaže ona ( ime poznato redakciji).

Foto: Printscreen Adria Media
Foto: Printscreen Adria Media

Ona je između ostalog izjavila i da su komunalni policajci komentarisali da je možda bolje da je voze u Beogradski MUP jer su oni efikasniji a ne u Zemun.

- Taj isti koji je pokušao da me uvuče u prolaz mi je govorio cinično :"Je l te boli?! I mene boli! Kada stignemo u stanicu zvaću Hitnu pomoć. U samoj policijskoj stanici Zemun jedan od dežurnih policajaca mi je rekao : " Znam kako žene mogu da budu nezgodne pa i mi nekad moramo da ih vežemo. " Ne znam da li je hteo da bude duhovit ili da mi kaže da ja nisam normalna?!, ispričala je ogorčeno žena koju su uhapsili komunalni policajci, naglašava žrtva.

Foto: Printscreen Adria Media
Foto: Printscreen Adria Media

Ona je dodala da je pretrpela veliki šok, kao i da je dobila da plati kaznu, a napisana joj je i prijava od strane komunalne policije.

Podsetimo Kurir je danas popodne objavio snimak koji je nastao u Zemununa autobuskoj stanici koji prikazuje trojicu komunalnih policajaca kako hapse ženu koja se opire i plače jer nije imala kod sebe Bus plus karticuNa snimku se čuje kako žena viče " ne diraj te me, dok policjaci koji je vezuju odgovaraju "ko te dira". Prolaznici koji su naišli na trenutak hapšenja zaustavili su se i počeli da negoduju prema komunalnim policajcima.

Foto: Printscreen Adria Media
Foto: Printscreen Adria Media

- Kako vas nije sramota, uzvikivao je jedan od prolaznika dok su komunalni policajci vezanu ženu odvodili do svog automobila.

http://www.youtube.com/watch?v=mG8kZCIyp9U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track