(VIDEO) UMALO TUČA KOD DOMA OMLADINE: Taksista odgurnuo čoveka zbog pešačkog!

Incident

(VIDEO) UMALO TUČA KOD DOMA OMLADINE: Taksista odgurnuo čoveka zbog pešačkog!

Beograd -
Oko 18 sati došlo je do koškanja kod Doma omladine, posle čega je taksista izašao iz vozila

Taksista je odgurnuo pešaka zbog najobičnijeg nesporazuma na pešačkom prelazu kod Doma omladine u Beogradu! Oko 18 sati došlo je do koškanja kod Doma omladine, posle čega je taksista izašao iz vozila.

Usledila je kraća rasprava, a onda je vozač taksija odgurnuo čoveka. Incident je praćen sirenama iz desetina automobila jer se stvorila saobraćajna gužva zbog zaustavljanja ove raskrsnice.

Povodom ovog događaja redakciji Kurira se javio taksista koji je učestvovao u incidentu. Kaže da nije imao bilo kakvu nameru da započne konflikt, kao i to da je pešak najpre otvorio vrata njegovog vozila.Ono što je meni najvažnije, bilo je to da se postavi saobraćajac jer po dvadesetak ljudi svesno prelazi tu na crveno svetlo. Žao mi je zbog svega, ali on je otvorio moja vrata i ja sam izašao da me ne bi čovek udario dok sedim. On je krenuo da me udari a ja sam ga samo odgurnuo, a postoje i očevici. Skrenuo sam mu pažnju da prelazi na crveno, a on je na to rekao pa šta. Ne osećam se krivim jer nikad nisam imao problem sa građanima i nikad nisam bio u zatvoru, porodičan sam čovek i jako sam se potresao zbog svega. Da nije atakovao na mene ništa ne bi bilo - porušio je taksista.

http://www.youtube.com/watch?v=h8BA6ABWtFw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track