VOZAČI, STRPLJIVO: Radovi u Bulevaru vojvode Mišića izvode se 24 časa neprekidno
Foto: Beoinfo

Iz "Beograd-puta" mole za razumevanje

VOZAČI, STRPLJIVO: Radovi u Bulevaru vojvode Mišića izvode se 24 časa neprekidno

Beograd -

Radovi u Bulevaru vojvode Mišića izvode se neprekidno 24 sata i osim pauza zbog tehnološkog procesa, radnici „Beograd-puta” su stalno na terenu, rekao je direktor JKP „Beograd-put” Ivan Tejić.

"Podsećam da su u toku radovi u Bulevaru vojvode Mišića, od Ruske ka Ulici Koste Glavinića, i da se tamo rade sve tri trake u pravcu prema gradu. Počeli smo u utorak, 21. juna, u 22 sata, a biće završeni u ponedeljak u 4 sata ujutro. Radnici u smenama rade neprekidno 24 sata i do sada je napravljena samo jedna pauza, kada su postavljeni novi šahtovi izliveni u betonu, čije učvršćivanje zbog upotrebe određenih aditiva, tzv. „ubrzivača”, zahteva pauzu od 12 sati. Ta pauza je upravo bila noćas od dva do devet ujutro, a biće još jedna do ponedeljka. To ne znači da radnici ne rade, ali gradilište u tom periodu mora biti zatvoreno", rekao je Tejić, zamolivši građane za razumevanje, jer se takva procedura mora poštovati zbog standarda kvaliteta.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

On je dodao da su radovi u toku i u Bulevaru vojvode Putnika, na pravcu od Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića do kružnog toka Topčiderska zvezda.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

"Radovi su počeli u ponedeljak, 20. juna, u 22 sata i radiće se do 3. jula, kada se očekuje završetak kompletne deonice do kružnog toka. Ovi radovi obavljaju se isključivo noću od 22 do 5 ujutro kako bi se što manje remetio saobraćaj, koji je na ovom pravcu intenzivan svih ovih dana. U dogovoru sa MUP-om odredićemo dan kada će na ovom pravcu biti obustavljen saobraćaj kako bi bio postavljen kompletan habajući sloj, o čemu ćemo javnost obavestiti na vreme", rekao je Tejić.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track