VRTIĆ S POGLEDOM NA GOLE ŽENE, RODITELJI U ŠOKU: Preko puta obdaništa u Belvilu osvanuo seks-šop?!
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

Ne mogu da dođu sebi

VRTIĆ S POGLEDOM NA GOLE ŽENE, RODITELJI U ŠOKU: Preko puta obdaništa u Belvilu osvanuo seks-šop?!

Beograd -

BEOGRAD - Roditelje koji vode svoje mališane u vrtić u Belvilu nedavno je dočekalo nesvakidašnje iznenađenje kada su prekoputa ulice videli slike obnaženih žena i - novootvoreni seksi šop.

Mame i tate su zabrinute.

- Pa to je stvarno strašno. Iza lokala se nalazi i betonski plato na kojem se roditelji i deca igraju i van vrtića. U ovoj ulici je uvek mnogo dece - kaže Marija M. koja je tom ulicom nastavila sa unučicama od šest i dve godine.

Kako kaže majka dve devojčice koju smo zatekli da izlazi iz obdaništa sa bebom u kolicima i malom devojčicom, ovo je problem koji se tiče i mlađe i starije dece.

Foto: Kurir/Nemanja Pančić
Foto: Kurir/Nemanja Pančić

- Ovde se stalno nešto novo otvara, a novo maloj deci privlači pažnju. Kako budu postajali stariji, sve će biti radoznaliji, počeće da pitaju i razumeju neke stvari - priča majka Jelena N.

S druge strane, postoje i stanari Belvila koji smatraju da je otvaranje ovakvog lokala na ovom mestu - bezazleno.

- Došao sam po unuka, mi živimo malo dalje u naselju i iskreno nisam ni obratio pažnju. Ja sam malo liberalniji i nisam protiv toga. Pa pogledajte šta je sve deci dostupno na televiziji - kaže stariji gospodin.

Sam lokal je otvoren pre dve nedelje, na stotinak metara od vrtića, u poprečnoj ulici. Iako ulaz vrtića ne gleda na njega, ipak se može videti iz parkića u dvorištu, a i ukoliko roditelji dovode dečicu peške, neizbežno je proći pored njega.

(Blic/M.Brkić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track