ZAVRŠNI RADOVI NA POSTAVLJANJU JAVNE RASVETE Jovičić: Besni fok više neće biti zapostavljen
Foto: Promo

Srazmeno ulaganje kao i u ostale delove opštine

ZAVRŠNI RADOVI NA POSTAVLJANJU JAVNE RASVETE Jovičić: Besni fok više neće biti zapostavljen

Beograd -

BEOGRAD - Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je danas završne radove na postavljanju javne rasvete duž naselja Besni fok – Preliv i poručio da iako je reč o malom naselju to ne znači da treba da bude zapostavljeno već će se i u njega ulagati i ulaže se srazmerno kao i u ostale delove opštine.

Jovičić je podsetio da su granice opštine Palilula od parka Tašmajdan do naselja Besni fok, pa i šire, dodavši da je reč o velikoj teritoriji i da treba podjednako misliti i na centar grada, ali i na prigradska mesta gde gotovo sve fali, od infrastrukture, puteva, osvetljenja, vodovoda i kanalizacije. „Mi smo uz pomoć JKP „Javno osvetljenje" odvojili pet miliona dinara da u ovom naselju uvedemo 43 bandere i 43 svetiljke koje će omogućiti da građani koji žive u ovom mestu imaju adekvatne uslove u večernjim satima“, rekao je predsednik opštine.

Pravimo projekte za dalji, brži i bolji razvoj ovoga dela naše Opštine, navodi Jovičić, ovde nije granica naše opštine, ona se prostire na još pet kilometara ka Zrenjaninu gde se nalazi naselje Dunavac koje ima iste probleme kao i Besni fok. „Besni fok, Jabučki rit, Kovilovo, Vrbovski, Dunavac, sve su to naselja u koja treba zaista investirati kako bismo ove ljude zadržali da ostanu ovde da žive i da šire svoju porodicu“, zaključuje Jovičić. Direktor JKP „Javno osvetljenje“ Aleksandar Cincar-Poposki izjavio je da ovo nije ni prva ni poslednja saradnja koja postoji između opštine Palilula i „Javnog osvetljenja“ dodavši da će se saradnja nastaviti kako bi svi građani Beograda imali jednake uslove za život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track