ADVOKAT ALEKSANDRA RODIĆA, JASMINA MIKIĆ: Frapantno je da se SBPOK bavi čaršijskim pričama, a ćuti na navode Joce Amsterdama da će Rodića ubiti trovanjem ili u saobraćajki!
Foto: Media Centar

Dvostruki Aršini vlasti

ADVOKAT ALEKSANDRA RODIĆA, JASMINA MIKIĆ: Frapantno je da se SBPOK bavi čaršijskim pričama, a ćuti na navode Joce Amsterdama da će Rodića ubiti trovanjem ili u saobraćajki!

Društvo -

Advokat predsednika "Adrija medija grupe" Aleksandra Rodića, Jasmina Mikić ocenila je da njegovo saslušanje u SBPOK pokazalo da pravosuđe i policija rade po direktivi i da nisu nezavisni.

"Moj klijent je dao izjavu u svojstvu građanina, a po pozivu koji je prethodno primio. Frapantno je da se SBPOK bavi čaršijskim pričama i poziva građane da daju izjavu o nečemu za šta ne postoji nijedan dokaz. S druge strane, protiv istih lica koja su prijavila navodne pretnje koje im je uputio Aleksandar Rodić, mi smo prošle godine podneli krivičnu prijavu zbog ugožavanja sigurnosti u Višem tužilaštvu uz koju smo priložili brojne dokaze, ali je ista odbačena jer je tužilaštvo našlo da nema osnova za vođenje postupka.

I nakon nedavnih navoda Joce Amsterdama da će Rodića ubiti trovanjem ili u saobraćajnoj nesreći, tužilaštvo nije pokrenulo istragu iako se ovde radi o ozbiljnim pretnjama objavljenim u medijima. Ovo pozivanje na razgovor u SBPOK radi ovakve besmislene stvari govori u prilog tome da pravosuđe i policija rade po direktivi i da isti nisu nezavisni. Ovakvo postupanje najviših državnih organa je sramno i usmereno je na prikrivanje ozbiljnih propusta u njihovom radu", izjavila je Jasmina Mikić.

Podsetimo, Aleksandar Rodić saslušan je danas u policiji zbog izmišljenih pretnji urednicima Srpskog telegrafa. Već nedeljama traje hajka i medijski linč na predsednika Adrija medija grupe Aleksandra Rodića preko režimskih televizija i novina, a najmonstruoznija bila je najava ubistva Aleksandra Rodića u novinama Vučićevog kuma Gorana Veselinovića.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivne fotografije Vulina i najvećeg kradljivca struje u Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track