Nova cena za leto(vanje) u lepoti „terra sente“
Foto: Promo

LAST MINUTE PONUDA KON TIKIJA ZA LETO NA SICILIJI OD 29. JUNA

Nova cena za leto(vanje) u lepoti „terra sente“

Društvo -

U hotelima Delle Palme 3* i San Pietro 3*, u sicilijanskom letovalištu Letojani, Kon Tiki nudi aranžman od 11 dana sa 10 noćenja i uračunatim avio-prevozom po ceni od samo 699 evra za dve osobe.

Sicilija, najveće italijansko ostrvo, očarava egzotičnim mirisima, jakim bojama i čudesnom svetlošću. Sa klasičnim grčkim hramovima, normanskim katedralama i baroknim palatama, svojevrsni je muzej arhitektonskih stilova.

foto: Promo

Na obodu Evrope i u središtu Sredozemnog mora, od pamtiveka privlači avanturiste. Arhajska lepota „terra sente“, kako je nazivaju Sicilijanci, raj je za hedoniste. Plaže Jonskog i Tirenskog mora, jednako fascinantna priroda i ljudi, uz haotičan i emocijama nabijen život na ulicama Palerma ili Katanije, čine je dramatično uzbudljivom destinacijom za odmor i sva druga zadovoljstva. Gatronomska kuhinja, dobra vina, zanosna muzika i neodoljiv šarm Sicilijanaca čine letovanje na ovom mediteranskom ostrvu nezaboravnim.

foto: Promo

Svako ko dođe na Siciliju zaželeće i da posetiti Taorminu, čarobno istorijsko mestašce u kojem se svakog leta održava čuveni letnji festival. Mala čarolija Taormine je i bogata ponuda atraktivnih restorana i barova. U neposerednoj blizini Taormine je i pitoreskni Letojani, turistički gradić koji uz čisto more i peščane plaže gostima daruje i bezbroj drugih letnjih doživljaja. Baš tu, u ovom prelepom suncem okupanom sicilijanskom letovalištu, su i dva hotela KonTikija iz LAST MINUTE ponude za 29. juni.

Reč je o aranžmana od 11 dana sa 10 noćenja na bazi polupansiona sa uračunatim avio-prevozom, svim trensferima kao i uslugom vrhunskog vodiča...

Prva adresa je Hotel Delle Palme 3* s neobičnim arhitektonskim rešenjima i više nego zadovoljavajućim komforom za hotel ove kategorije. Gotovo da je na samoj dugoj peščanoj plaži (udaljena 50 metara) na kojoj se ležaljke i suncobrani plaćaju. Na otovrenom hotelskom bazenu i jedno i drugo je besplatno uz napomenu da je bazen ne pored hotela već na njegovom - krovu… Posle kupanja i sunčanja, jedan od predlog gde da se provede noć jeste lagana šetnja do uzbudljive Taormine udaljene smo pet kilometara. A kad tamo stignete, kad se domognete raja izobilja dobrog provoda, sami birajte carstvo kome ćete se privoleti. I za kraj ove priče sledi ono što je možda i najzanimljivije. Zadovoljstvo letovanja u Letojaniju umesto 569 evra po osobi sada košta 699 evra za dve osobe.

Ista cena, s istom uštedom, važi i za hotel San Pietro 3*. Dakle, 11 dana sa 10 noćenja u opciji polupansiona umesto 569 evra po osobi sada će vas koštati 699 evra za dve osobe ukoliko se odlučite da put Sicilije krenete 29. juna. Ovo je hotel sa malo drugačijom i više romantičnom pričom. Zdanje hotela je izvanredna kulisa za fotografisanje, a ono što sam hotel pod sovjim krovom daruje gostima se svodi na zadovoljstvo iskazano kroz gostoljubivost osoblja, kvalitetan smeštaj i dobar zalogaj…Hotel je na peščanoj plaži koja je preko dana mesto dobrih vibracija a pred zalazak sunca oaza romantičnih duša. Taormina kao cengtar zabave je daleko 20 minuta vožnje autobusom ali je uprkos svemu vredi posetiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track