OVAKO PLJAČKAJU SRBE U GRČKOJ: Nikako ne nasedajte na ovu foru, dva puta proveravajte!
Foto: Profimedia

OVAKO PLJAČKAJU SRBE U GRČKOJ: Nikako ne nasedajte na ovu foru, dva puta proveravajte!

Društvo -

Veliki broj Srba letuje u Grčkoj, gde uglavnom putuju automobilom. Upravo zato su se stvorile velike gužve na graničnim prelazima, a nedavno je čak izbila i tuča!

Po društvenim mrežama širio se snimak obračuna, a sada se deli upozporenje o krađi. Naime, na Fejsbuk stranici "Nikana" koja objavljuje informacije sa raznih destinacija u Grčkoj, objavljeno je upozorenje o pljačkama u ovom poznatom letovalištu i jednoj od omiljenih destinacija Srba.

"Prve krađe u grčkim letovalištima su počele. Danas je nekoliko automobila opljačkano na plaži Karidi, na Sitoniji. Lopovi, uz pomoć malih uređaja, ometaju daljinsko zaključavanje brava na automobilu, a onda kada se udaljite ulaze u auto i uzimaju vredne stvari. Ovo se najčešće događa na parkinzima popularnih plaža, velikih supermarketa i tržnih centara. Zato oprez! Pre nego što se udaljite od svog automobila obavezno proverite da li su vrata zaista zaključana. Vredne stvari ostavite u hotelskoj sobi ili u svom apartmanu i ne držite ih u kolima", objavljeno je na Fejsbuku.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako funkcioner BIA zloupotrebljava službeni položaj?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track