NEVEROVATNO: Ljajićeva sestra postala majka u 60. godini!
Foto: Privatna Arhiva

Konačno joj se ispunila želja

NEVEROVATNO: Ljajićeva sestra postala majka u 60. godini!

Društvo -

Kada sam prvi put uzela u naručje svoju tek rođenu ćerkicu Alinu, od mene nije bilo srećnije žene. Konačno sam, posle toliko muka i truda, postala ono što sam želela celog života - majka.

Ovako počinje za Kurir svoju priču Atifa Ljajić (59) iz Novog Pazara, koja je druga najstarija porodilja u istoriji Srbije. Atifa je predivnu devojčicu Alinu na svet donela 20. juna u GAK „Višegradska“ u Beogradu, gde je ležala od 31. marta zbog visokorizične trudnoće.

Atifa, o kojoj je naš list ranije pisao, ostala je trudna pomoću vantelesne oplodnje.

- Porodila sam se prošle nedelje u devet sati ujutru carskim rezom. Alina ima tri kilograma i 350 grama, a dugačka je 55 cm. Sve je dobro, hvala bogu. To je bio najradosniji dan u mom životu. Kada sam je uzela u ruke, osećaj je bio predivan - kaže sa osmehom na licu Ljajićeva. Atifa je, inače, sestra od strica Rasima Ljajića, ministra trgovine. Njen suprug Šerif Nokić (68), koji u početku nije bio za to da u njihovim godinama postanu roditelji, sada je, kaže nam Atifa, presrećan.

- Bio je da nas vidi, srećan je, slavio je s prijateljima. Svi smo radosni, stalno me prijatelji i rodbina zovu da čestitaju. Moj brat od strica Rasim Ljajić još uvek me nije zvao, jer verovatno nije čuo da sam se porodila. Trebalo je juče da me puste kući, ali rekli su mi da moram da ostanem još nekoliko dana zbog rane od carskog reza - kaže Atifa, koja je tri puta pokušala da zatrudni pomoću veštačke oplodnje, a kako kaže, četvrti put ju je bog pogledao:

- Spremna sam za ulogu majke, samo nek je ona meni dobro, ako bog da, bićemo Šerif i ja dobri roditelji.

M. B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: AMG platio porez, evo i dokaza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track