TRAVELLAND IZDVAJA IZ „LAST MINUTE“ PONUDE
Foto: Promo

TRAVELLAND IZDVAJA IZ „LAST MINUTE“ PONUDE

Društvo -

Turistička sezona je uveliko počela. I ove sezone je Grčka najpopularnija destinacija među našim turistima, što potvrđuje i veliki broj rasprodatih kapaciteta. Turistička agencija „Travelland“ ima odličnu ponudu za hotele i apartmane u Grčkoj, a u ovom trenutku preporučuju hotele sa dobrim cenama i raspoloživim mestima.

- Sada već ulazimo u julske termine, pa pozivamo sve koji već nisu rezervisali svoje letovanje, da to urade što pre – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Nije ostalo još mnogo toga što je slobodno u Grčkoj, ali za pojedine hotele još uvek imamo specijalne ponude sa slobodnim mestima.

Hotel Porto Carras Sithonia 5* u agenciji „Travelland“ izdvajaju zbog odlične usluge sa još boljim cenama, već od 1.376 €. Hotel Porto Carras Meliton 5* isto tako možete uplatiti u agenciji „Travelland“ po cenama već od 1.363 €. Oba hotela su izuzetno kvalitetna, a za njih jedino agencija „Travelland“ ima još uvek raspoloživih kapaciteta, čak i u prvim danima jula meseca.

U ovoj agenciji preporučuju i hotele iz poznatog hotelskog lanca „G-Hotels“, a koji se nalaze u mestu Kalitea: Athos Palace 4* sa 19% popusta i Pallini Beach 4* sa 22% popusta, kao i hoteli Theophano Imperial Palace 5* i hotel Macedonian Sun 3* sa neverovatnih 32% popusta. Na Atosu turistička agencija „Travelland“ nudi hotel Aristoteles Holidays 4* uz popust do 27%, dok su na Kasandri aktuelni hoteli na specijalnoj akciji: Hanioti Grand Otel 4* i Hanioti Grand Victoria 2*.

- Svi koji bukiraju još uvek slobodan termin od 01.07. u hotelima Hanioti Grand Otel 4* i Hanioti Grand Victoria 2*, uz avio-prevoz imaju dodatne povoljnosti. – objasnio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Odobravamo gratis avio-kartu za jedno dete u pratnji dve odrasle osobe.

Istu ponudu sa besplatnom kartom za dete agencija „Travelland“ nudi za hotel Porto Carras Meliton 5*, dok je za hotel Aristoteles Beach 4*, u Afitosu, ova ponuda aktuelna za sve termine tokom cele turističke sezone – gratis karta za dete u pratnji dve odrasle osobe. Iz bogate ponude za ostrvo Tasos, turistička agencija „Travelland“ izdvaja specijalnu ponudu za novi hotel Thassos Grand Resort 5* sa cenama već od 1.349 €. U pitanju je hotel koji je izgrađen prošle godine. Nadomak Tasosa je prelepi hotel Lucy 5*, u Kavali, na koji agencija „Travelland“ odobrava cenu sa 32% popusta, kao i za dobro poznati hotel Makryammos Bungalows 4* na Tasosu.

- Raspoloživost za „last minute“ aranžmane se menja iz minuta u minut – zaključio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Zato treba požuriti sa rezervacijama koje možete izvršiti svakog radnog dana do 20h, kao i subotom do 16h ili nedeljom do 17h. Pored hotela za Grčku, u ponudi imamo i odlične „last minute“ cene za apartmanski smeštaj sa autobuskim prevozom, kao i paket aranžmane sa avio-prevozom za ostrva u Grčkoj.

Za više informacija možete posetiti zvaničnu internet prezentaciju agencije: www.travelland.rs ili prijatne prostorije agencije na adresi Dobračina 43, u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja