BOLESNO! OVA MONSTUROZNA PERVERZIJA SE POJAVILA I U SRBIJI: Nude devojkama novac da štiklama gaze i ubijaju male životinje
Foto: Profimedia

psihički poremećaj

BOLESNO! OVA MONSTUROZNA PERVERZIJA SE POJAVILA I U SRBIJI: Nude devojkama novac da štiklama gaze i ubijaju male životinje

Društvo -

Užas i jeza preblage su reči za seksualni fetiš po imenu “Crush”, odavno poznat u svetu, koji je stigao u Srbiju.

Ova čista boleština svodi se na ubijanje životinja, uglavnom malih.

Monstoruzni čin ubistva se snima, a onaj koji gleda snimak doživljava seksualni vrhunac baš u trenutku kada nedužno biće gubi svoj život.

Mogli smo da stavimo fotografije ove svirepe “igre”, ali, verujte nam na reč, ne želite to da vidite. U “najmanju ruku” pripašće vam muka, imaćete košmare, a slike će vas progoniti do kraja života.

Uglavnom ubijaju štence, mačiće i zečeve. U većini slučajeva, to radi devojka od koje se zahteva da za određen novac obuje štikle, bude bosa ili ima nešto specifično na stopalima, kao i da je oskudno odevena.

U ovom konkretnom slučaju koji se dogodio u Srbiji, devojci za ovu odvratnost ponuđeno je 500 evra. Iako ona u poruci odbija da pristane na ovu ponudu, onaj ko joj nudi joj kaže da će je keš opustiti!

Malo je reći, strašno!

Ove podatke i infromacije dala nam je Slavica Vukelić koja je preko svog Fejsbuk naloga podelila ovu informaciju sa javnošću i kojoj se javilo nekoliko devojaka koje su dobile ove ponude.

Prenosimo prvo njen status u celosti, a potom uznemirujući SMS koji je dobila jedna od devojaka kod nas.

– “Crush” se naziva monstrouozna pojava kada neko gazi i ubija malu životinju- štene, mače, zeku, pile, prase, miša, a neko drugi, gledajući to, doživljava seksualno zadovoljenje. Negde u svetu, mnogi ljudi se bore protiv ovoga, svim raspoloživim načinima.

– Ako ste čuli da je slična poruka došla još nekome, molim vas da mi javite – napisala je Slavica, koja je zuajedno sa sličnom porukom koju je dobila jedna druga devojka poslala Odeljenju za visokotehnološki kriminal, koje je prosledilo Odeljenju za oganizovani kriminal.

Dakle, ovaj slučaj prijavljen je Sektoru unutrašnje kontrole, a potom je predat načelniku Uprave kriminalističke policije.

Iste ponude, navodno, dobile su i devojke u Nišu.

– Videla sam i poruke koje su dobile devojke u Nišu, a po stilu pisanja i gramatici, lako je zaključiti da nije ista osoba – kaže Slavica.

Dodaje da je u svetu ova ponuda vrlo raširena i da se time najviše bave Azijati.

– S obzirom na cifru koja je ponuđena u ovom slučaju, mislim da su naručioci stranci i da su oni već dobro umreženi u Srbiji – objašnjava Slavica.

Ova jeziva boleština je u svetu odavno poznata, a radi se o psihičkom poremećaju mozga, odnosno bolesti koja, prema rečima stučnjaka, ne može

da se izleči.

foto: Shutterstock

Na svetu postoji mnoštvo organizacija koje se bore protiv ovog fetiša, a najpoznatija je stopcrush.org.

Jedan od najjezivijih primera ove bolesti u javnost dospeo je 2014. godine. Tada je Sara Zamore (28) sa Floride uhapšena zbog pojavljivanja u videu “SOS Barn” u kojem ima seks sa životinjama, a nakon toga ih mučki i zverski ubija.

Jedan od uživalaca ovog fetiša je otkrio kako je to sve počelo kod njega.

– Pomislio sam na bubu kako puca ako se pritisne, a onda bih ja uradio to isto. Odnosno, moja prva ejakulacija me je podsetila na pucanje, gnječenje bube. Tada je sve počelo da mi se razvija u glavi – ispričao je.

Psiholozi još ne znaju izvor ove abnormalnosti, kažu da može biti čak i genetska. Takođe se navodi da oni koji imaju ovaj fetiš u isto vreme mogu biti i pedofili i nekrofili.

(Kurir.rs/Telegraf.rs,M.Čule)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOKANTNA SCENA U AUTOBUSU GSP: Pogledajte šta MANIJAK svaki dan radi na liniji 65!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track