(VIDEO) SRAMOTAN ISPAD U PROGRAMU UŽIVO: Ono što je voditeljka RTV pitala majku teško bolesne devojčice sve je zgrozilo!
Foto: Printscreen YT

Skandal

(VIDEO) SRAMOTAN ISPAD U PROGRAMU UŽIVO: Ono što je voditeljka RTV pitala majku teško bolesne devojčice sve je zgrozilo!

Društvo -

NOVI SAD - Humanitarna akcija "Humani ponedeljak", koja se godinama održavala na novosadskom Štrandu, ove godine je ponovo zaživela, ali je, nažalost, dobra volja ljudi koji su se okupili da prikupe pomoć za teško bolesnu devetogodišnju devojčicu Teodoru Škrivanj ostala u senci velikog skandala.

foto: Printscreen YouTube

Naime, novinarka RTV Marijana Vranić uključila se uživo sa Štranda i, nakon što je podsetila da je tokom 6 sezona, koliko se akcija održava, prikupljen novac za lečenje 29 mališana i dvoje odraslih, porazgovarala sa Brankicom Tutnjević Škrivanj, majkom malene Teodore koja boluje od retke i teške Batinove bolesti.

"Teodora je jako hrabra devojčica i mukotrpno se bori za svoj život dugi niz godina. Batinova bolest nastaje od treće godine i do dana današnjeg Teodora se hrabro bori", istakla je njena majka, dodavši da veruje u novi lek koji se pojavio na američkom tržištu, a koji nadoknađuje enzim koji nedostaje u telu obolelih i na taj način ili usporava ili potpuno zaustavlja bolest.

foto: Printscreen YouTube

Međutim, pitanje koje je potom postavila voditeljka bukvalno je ostavilo bez komentara sve koji su se u tom trenutku zatekli pored malih ekrana.

"Neka statistika pokazuje da deca obolela od ove bolesti dožive 8 do 12 godina. Da li vi imate vere da će Teodora nadživeti to", pitala je ona bez imalo pardona nesrećnu majku.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/YouTube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track