EVA RAS O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Vlast divlja, dotakli smo dno! Nikad nije bilo gore nego danas!
Foto: Dragana Udovičić

KAD SE BITKA ZAVRŠI, VALJDA ĆE BITI KAKO TREBA

EVA RAS O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Vlast divlja, dotakli smo dno! Nikad nije bilo gore nego danas!

Društvo -

Glumica Eva Ras povodom nelegalnog rešenja koje je "Adrija medija grupa" dobila od Poreske uprave, u kome nisu navedeni podaci o eventualnom dugu i vremenu blokade računa, rekla je da smo dotakli dno.

"Nikad vreme nije bilo gore nego danas. Vlast divlja jer ima glupake pred sobom. Kad se bitka završi, valjda će biti kako treba. Problem naše zemlje su i intelektualci koji ne vole svoj narod. Mi koji gledamo sve sa strane možemo da molimo nekog da nam da 30.000 evra. U životu nisam videla tolike pare. Ljude na vlasti niko nije snimio kako primaju, a priča se o milionima evra. Odakle narodu toliko para da može da se krade, a mi smo bez gaća i borimo se s računima. Danas u politici ne poznajem nikoga za koga bih stavila ruku u vatru. Dotakli smo dno, a ne možemo biti slobodni ako smo bez para i primanja nam pokrivaju samo komunalije. Potpuno sam srećna što imam 77 godina i što mi nije puno preostalo. Ne znam šta će biti s vama koji tek ulazite u život", rekla je Eva Ras.

Režim Aleksandra Vučića je u petak nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune "Adrija medija grupe".

Poreska uprava nije utvrdila nikakvu poresku obavezu AMG, niti je u rešenju o privremenoj meri navela da bilo kakav budući porez može biti utvrđen.

Takođe, Poreska uprava nije navela nijednu okolnost iz koje proizilazi da eventualno utvrđeni porez neće biti plaćen.

(Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Vučić sa 600.000 evra hteo da ućutka Velimira Ilića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track