HUMANOST NA DELU: Mala Darija otišla na lečenje!
Foto: Privatna arhiva

Devojčica obolela od cerebralne paralize na rehabilitaciji u Slovačkoj

HUMANOST NA DELU: Mala Darija otišla na lečenje!

Društvo -

Poznati sportisti, muzičari i umetnici, kao i obični ljudi, pomogli devojčici iz Zvečana koja boluje od cerebralne paralize da ode na rehabilitaciju u Slovačku

Poznati sportisti, muzičari i umetnici koju su aktivni u akciji "Obnovimo sebe, podignimo Stupove - Zavoli, voli" pomogli su da devojčica Darije ode na lečenje.

foto: Privatna arhiva

Darija Antović boluje od cerebralne paralize (kvadripareza spastika) i epilepsije. Trenutno se nalazi u Slovačkoj na rehabilitaciji u Renona centru u koji mora ponovo da ode za četiri meseca.

Njen odlazak na lečenje pomogli su: Miloš Ninković, fudbaler sa suprugom Dejanom i njegov prijatelj Aca iz Beograda, Andrija Kaluđerović fudbaler, Saša Kovačević pevač, Nikola Rokvić pevač, Voja Ubiparip fudbaler, firma "Moment", Ljubiša Krasić trener karate kluba Zvečan, Nataša Četnik iz Sidneja, Marija Cvetić, Miloš iz Srema fudbaler Pazara, Marijana Vesković, Marta Nešić, Ilija Jovanović, Sergej Ćetković pevač, Aleksandar Stanojević trener, Darko Brašanac fudbaler, Vladimir Stojković golman, Goran Stevanović trener, Jovan Dimkić, generalni direktor Trepče.

Mole se dobri ljudi da pomognu da mala Darija nastavi svoju rehabilitaciju i dalje lečenje.

Veljko Antovic Žitkovac b.b.- Zvečan (poštanski broj 38227).

Br.žiro računa dinarski 205-9011005987339-96

Devizni RS 35205903102178859240.

Uplate se mogu izvršiti i post netom na br. tel. - 066/130-935 Antović Veljko i 066/904-61-47 Antović Mila

(Kurir.rs/Foto/Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track