icon-closeicon-commentsicon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-yticon-totopicon_react

Najnovije vesti

Kolone

GUŽVE NA SVIM GRANICAMA! Na ulaz u Bugarsku čekalo se dva sata

Društvo 16.07.2017. 23:28h

Svi koji su se juče zatekli na nekom od graničnih prelaza bili su osuđeni na višečasovno čekanje.


Najgore je bilo srpskim turistima koji su krenuli u Grčku, jer su proveli nekoliko sati u svojim automobilima na graničnom prelazu između Makedonije i te zemlje, a ništa bolje nisu se proveli ni oni koji su se iz Grčke vraćali.


Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, saobraćaj u zemlji juče je bio pojačan na putevima ka Crnoj Gori i auto-putevima iz pravca Mađarske i Hrvatske ka Makedoniji i Bugarskoj, koji su bili i najopterećeniji.


Na ulaz u Srbiju najduže se čekalo na graničnom prelazu Batrovci, gde je kolona bila dugačka nekoliko kilometara i čekanje je trajalo skoro dva sata, a za izlaz iz Srbije bilo je potrebno 30 minuta. Ništa bolje nisu se proveli ni putnici koji su se zatekli na Gradini, graničnom prelazu s Bugarskom, jer su se na izlazu putnička vozila zadržavala oko 120 minuta. Na Horgošu, prelazu s Mađarskom, putnici su čekali skoro sat vremena. Iako su na naplatnim rampama bili otvoreni svi raspoloživi kanali, na pojedinim naplatnim stanicama - Staroj Pazovi, Sirigu i Naisu - bilo je nešto dužeg zadržavanja, od 10-15 minuta.

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...