Platiš smeštaj - besplatan doručak i večera!
Foto: Promo

SJAJNA AKCIJA AGENCIJE BIG BLUE ZA ODMOR U VILAMA HOTELA PARK U BUDVI

Platiš smeštaj - besplatan doručak i večera!

Društvo -

Da, baš tako. Svi oni koji u Vilama budvanskog hotela Park uplate smeštaj (cena ležaja je od 17 evra) imaće besplatan doručak i večeru.

Naravno, u restoranu obližnjeg hotela Park*. Reč je o akcijskoj ponudi koja važi za sve nove rezervacije za smenu od 29. jula do 05. avgusta. Još kad se svemu doda i onaj drugi deo benifita – besplatan boravak za prvo dete do šest godina, odnosno mogućnost da drugo dete starosti do 14 godina plaća samo 50 odsto od cene aranžmana - jasno je da je ovo prilika koja se ne propušta.

foto: Promo

Hotel Park 3* je “staro budvansko zdanje” ali od ovog leta u potpuno novom ruhu. Adaptiran, renoviran, ulepšan…

Danas je zelena oaza na par koraka od Slovenske plaže, jedne od najatraktivnijih i najlepših u ovom delu Mediterana. I hotelski restoran, u kome se pripremaju obroci i za goste u akciji “platiš smeštaj - jedeš o istom trošku”, sada je nešto sasvim novo ali već i etablirano mesto o kome se priča biranim rečima s obzirom na sjajnu ponudu više nego ukusnih jela.

Vile hotela Park, njih 15, udaljene su od hotela ali i Slovenske plaže od 300 do 500 metara. Uklopljene su u ambijent dela Budve zvanog Podškljun.

Raspolažu sa oko 400 ležajeva. Sobe u vilama namenjene su za smeštaj dve ili tri osobe, dok su u komfornim apartmanima tri, odnosno četiri kreveta. Sve sobe imaju kupatilo i klimu, mini-kuhinju s frižiderom…

foto: Promo

Vile hotela Park imaju i još jednu prednost – blizinu grada s predznakom grada festivala u letnjem periodu ali i letovališta s bezbroj dobrih vibracija.

Činjenica da je do svih događanja moguće doći laganom šetnjom je takođe prednost za one koji su smešteni u vilama u čijem okruženju je uživanje jednako kako za romantične duše tako i za one koji leto provode u porodičnoj varijanti.

Sve cene su u varijanti sopstvenog prevoza…

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track