(FOTO) KLIMA KOJA KAPLJE RAZBESNELA SRBINA: Njegova poruka je hit na Fejsbuku! Komšija, da prestaneš više da me mučiš kineskim metodama!
Foto: Zorana Jeftić, Printscreen Facebook

Tropske temperature nisu najgore što mu se desilo...

(FOTO) KLIMA KOJA KAPLJE RAZBESNELA SRBINA: Njegova poruka je hit na Fejsbuku! Komšija, da prestaneš više da me mučiš kineskim metodama!

Društvo -

Neuobičajeno visoke temperature koje su poslednjih nedelja zadesile Srbiju, pokazalo se, nisu najgore što nam se može desiti tokom leta, jer se protiv njih vredi boriti klima uređajima, ali kako, s druge strane, izaći na kraj sa neispravnom klimom?

Ovo pitanje žestoko je namučilo jednog Srbina, jer mu je, kako je objasnio, non-stop kapljala voda sa komšijine klime. Rešio je da nesavesnom susedu ostavi poruku, koja je ubrzo postala urnebesni hit na Fejsbuku.

"Moli se komšija čija klima kaplje na lim u prizemlju da reguliše odlivanje kondenzanta u oluk ili na drugi način u cilju zaustavljanja danonoćnog kineskog mučenja po sistemu "kap po kap po kap po kap po kap", napisao je on, a ako je suditi po broju lajkova koje je za kratko vreme prikupio na društvenim mrežama, i mnogi drugi su se našli u sličnoj nevolji.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV OPREZ: Klima uređaji nisu ni najmanje naivni!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track