KONSTANTIN SAMOFALOV: Neko će u ovoj zemlji pre ili kasnije morati da završi na robiji ili će životi da nam se pretvore u filmove o Divljem zapadu!
Foto: Dado Đilas

AFERA KUMA MAFIJE

KONSTANTIN SAMOFALOV: Neko će u ovoj zemlji pre ili kasnije morati da završi na robiji ili će životi da nam se pretvore u filmove o Divljem zapadu!

Društvo -

Konstantin Samofalov, poslanik Socijal demokratske stranke, je komentarišući to što je Dijana Hrkalović, državna sekretarka MUP i bliska saradnica ministra Nebojše Stefanovića, optužena da je učestvovala u brutalnom prebijanju aktiviste udruženja građana „Pravda i pravo“ Dejana Vukićevića, rekao da su upravo su ovakve afere i skandali pokazatelji rezultata Vučićeve lažne borbe protiv organizovanog kriminala.

"Građani ne bi trebalo da zaborave da je SNS na vlast došao lažima da će se boriti protiv ovih pošasti. A umesto borbe, imamo svaki čas nove kriminalne afere, za koje niko ne odgovara! Neko će u ovoj zemlji pre ili kasnije morati da završi na robiji ili će životi da nam se pretvore u filmove o Divljem zapadu", rekao je Samofalov.

Podsetimo, sve se dogodilo tri dana pred izbore 2012. godine, kada je pomenuto udruženje u Beogradu imalo promotivni skup na kojem su razvili baner s parolom „Dosta je, 20 godina nas lažete“ i precrtanim simbolima svih stranaka, pa tako i SNS.

U jednom trenutku se tu pojavila Hrkalovićka, koja je došla sa još petoricom, i pokušala da Vukićeviću i ostalima iz udruženja otme baner. Vukićević je tada dobio udarac u glavu, a sve što se dogodilo ispričao je policiji, što je i zabeleženo u službenoj belešci u koju smo imali uvid.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track