Pametno birajte stolariju: Otmena, praktična i moderna rešenja za dom i poslovni prostor
Foto: Promo

Pametno birajte stolariju: Otmena, praktična i moderna rešenja za dom i poslovni prostor

Društvo -

Moderan, minimalistički dizajn već se nekoliko godina zadržao na sceni. Arhitekte i dizajneri enterijera pribegavaju ovom stilu iz dva razloga. Izgleda skupo, a istina je da ne mora da košta mnogo. Beli ili svetlo sivi zidovi, bela unutrašnja vrata i kvalitetna stolarija, učiniće od svakog stana da izgleda vizuelno veće i otmenije. Neretko, oni hrabriji se odlučuju i za neke smelije dezene, šare ili boje, i ispostavilo se da i takva rešenja oduzimaju dah.

Gde god pogledamo, otvaraju se moderni kafei, restorani, pekare, galerije, prodavnice sa odećom i vlasnici takvih poslovnih prostora se najpre odlučuju za moderan stil koji kasnije oplemene detaljima. Svakako, uz takve enterijere se uklapa moderan dizajn stolarije. Uglavnom se bira crna boja, uz nju se ostatak enterijera nekako najlakše uklopi, a ono što je sigurno, enterijer sa belim zidovima i crnom stolarijom, odmah poprimi izgled luksuznog penthausa kakve smo do skoro viđali samo u filmovima.

Osim toga, svakako treba razmišljati i o bezbednosnim merama stambenog ili poslovnog prostora. ALUMIL stolarija se u toj oblasti posebno izdvaja - poseduje sertifikate protiv provala, što znači da kada odete iz svog stana/lokala, ne morate da brinete da će doći do neprijatnog iskustva, kao što je obijanje i krađa. To je posebno važno kod neograđenih poseda, ili u nebezbednim delovima grada.

Pored bezbednosne zaštite, ljudima koji žive u bučnim područjima, kao što su veliki gradovi, uvek je na prvom mestu zvučna izolacija. I to s razlogom. Buka koja dopire sa ulice, što od prolaznika, što od gustog saobraćaja, obližnjih kafića i klubova, zna da bude i te kako neprijatna. Srećom, postoji rešenje u vidu adekvatne zvučne izolacije, a ALUMIL stolarija u tome prednjači.

Osim toga, Alumil stolarija po najvišim standardima ispunjava sve zahteve vezane za toplotnu izolaciju. Nije iznenađujuć podatak da se velike kompanije, arhitekte i ljudi koji se bave gradnjom uopšte, uvek odlučuju baš za nju. Bilo da je privatan stan u pitanju ili lokal, sigurni smo da ne želite da “grejete/hladite ulicu”. Dakle, svakome je u interesu da se ne rasipa novcem. Ušteda sa ugradnjom ALUMIL stolarije počinje od prvog meseca. Razmišljajte kao preduzetnik i uložite u prave proizvode, jer su oni po pravilu - ušteda na duže staze.

Aluminijumska stolarija je izuzetno čvrsta, otporna na spoljašnje uticaje i ono najvažnije - ne zahteva nikakvo održavanje, kao što je to slučaj sa drvenom stolarijom. Lagani okviri ne trunu i ne menjaju svoj izgled vremenom.

foto: Promo

Klijenti se često raspituju i za zaštitu od sunca, koja takođe utiče na kvalitet života i uštedu električne energije. Žaluzine i roletne su najčešća prateća oprema koju žele, a ALUMIL može da se pohvali velikom lepezom izbora istih. U slučaju zaštite od sunca u poslovnom prostoru ili dvorištu, postoje razne opcije pergolas sistema, koji vaš objekat ili terasu čak, može dodatno zašititi od toplote i napraviti hladovinu kojoj svi pribegavamo kada su temperature visoke.

Klijenti se posle prve kupovine, vraćaju ovom proizvodu i preporučuju ga prijateljima i kolegama. Izgledaju elegantno, uklapaju se u svaki enterijer, a zahvaljujući bogatoj paleti boja i dezena, možete da pustite mašti na volju.

Sa više od 30 godina iskustva i 1.900 zaposlenih ALUMIL je jedna od najrazvijenijih kompanija na globalnom nivou u oblasti dizajna i proizvodnje aluminijumskih arhitektonskih sistema, sa proizvodnim linijama najmodernije tehnologije u svojih 18 fabrika širom Jugoistočne Evrope.

ALUMIL je jedan od vodećih snabdevača arhitektonskim aluminijumskim sistemima koji zadovoljavaju najkomplikovanije zahteve i pokrivaju veoma širok dijapazon potreba u arhitekturi:

  • Visoki estetski zahtevi u skladu sa najnovijim arhitektonskim trendovima
  • Energetska efikasnost sa naprednim toplotno izolovanim aluminijumskim sistemima,
  • Ekološki efikasni proizvodi sa mogućnošću integracije solarnih panela u konstruktivne sisteme,
  • Visok nivo bezbednosti od provala, vandalizma, požara, dima i zemljotresa,
  • Zaštita čak i u ekstremnim vremenskim uslovima,
  • Veliki broj rešenja za osobe sa posebnim potrebama.

Misija brenda ALUMIL je da klijentima nude bezbedne, funkcionalne i inovativne proizvode visokog kvaliteta u cilju unapredenja životnog standarda uz doprinos održivom razvoju. Zapošljavaju preko 100 iskusnih inženjera koji pružaju tehničku podršku za vaše potrebe širom sveta uz veoma blisku saradnju sa arhitektama, projekt menadžerima, građevinskim kompanijama i proizvođačima.

Njihove osnovne aktivnosti uključuju informisanje i podršku građevinskom sektoru o svojim proizvodima i uslugama, kao i mogućnost izrade kompletnih rešenja i tehničkih detalja za arhitekte, građevinske kompanije i proizvođače koristeći se najmodernijim kompjuterskim softverom. Takođe, bave se i nadzorom razvoja velikih građevinskih projekata, kao i upravljanjem projekata u cilju kvalitetnije primene uputstava i specifikacija ALUMIL proizvoda i planovima rada. Spremni su da čuju predloge novih rešenja aluminijumskih sistema u cilju obogaćivanja asortimana kompanije i zadovoljavanja klijenata.

Posetite Alumil izložbeni salon u ulici Milutina Milankovica 11b na Novom Beogradu i Alumil stručno osoblje će vam ponuditi najadekvatnije prozore i vrata za vaš dom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track