HVALA SRBIJO, HUMANOST JE POBEDILA: Miljana, mama bebe Vukašina od  7 meseci, putuje u London!
Foto: Tatjana Stamenković

Sakupljen novac za operaciju mlade majke iz Vranja

HVALA SRBIJO, HUMANOST JE POBEDILA: Miljana, mama bebe Vukašina od 7 meseci, putuje u London!

Društvo -

Nakon četiri meseca sakupljen je neophodan novac za odlazak Miljane Ristić Stanković (31) u London na transplantaciju koštane srži. Zahvaljujući humanosti Vranjanaca i mnogih građana Srbije prikupljeno je 250.000 funti za operaciju i Miljana, koja je teško obolela, u subotu, 19. avgusta, putuje za London. Sa klinike “Hammersmith” u Londonu je potvrđeno da je donor pronađen.

foto: Tatjana Stamenković

Miljani, majci sedmomesečnog Vukašina je vrlo brzo nakon porođaja dijagnostifikovana akutna mijeloblastna leukemija. Tada je Miljana saznala strašnu istinu. Počela je njena borba za izlečenje i prikupljanje neophodnih sredstava za operaciju u Londonu. Miljana je imala podršku lokalne samouprave koja je odmah uplatila izvesnu sumu novca, mnogih javnih preduzeća, privatnih preuzetnika i ljudi dobre volje koji su slanjem SMS poruka želeli da se priključe humanitarnoj akciji.

foto: Tatjana Stamenković

MLADA MAMA IZ VRANJA OBOLELA OD LEUKEMIJE: Miljani za operaciju potrebno još 80.000 evra!

U borbi za prikupljanje sredstava koja je trajala skoro četiri meseca veliki doprinos dao je i Kurir, obaveštavajući javnost o ovom slučaju, kako bi se uključio što veći broj humanih ljudi. Miljana i njena porodica su neizmerno zahvalni svima koji su pomogli u prikupljanju novca, a mlada mama se oglasila i na svojoj facebook stranici.

foto: Tatjana Stamenković

„Prijatelji moji, Malo je reći HVALA svima! Sve što napišem malo je u odnosu na to što ste uradili za mene!!! Zahvaljujući vama putujem za vikend na transplantaciju! Držite mi palčeve“, napisala je Miljana.

(Kurir.rs/T.S./Foto: T. Stamenković)

foto: Kurir Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track