PODAVI NAS SPARINA: U Srbiji danas oblačno i kišovito, ali i dalje veoma toplo
Foto: Fonet

Vremenska prognoza

PODAVI NAS SPARINA: U Srbiji danas oblačno i kišovito, ali i dalje veoma toplo

Društvo -

U većini mesta danas će biti i dalje toplo sa maksimalnom temperaturom do 35 stepeni. Pre podne na severu i zapadu, posle podne i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a lokalno su moguce i kratkotrajne vremenske nepogode u vidu sugradice, grada i olujnog vetra, uglavnom na severu i zapadu, samo će se na jugu i istoku zadržati suvo i uglavnom sunčano vreme.

foto: Beta

Tokom noći padavine će prestati i delimično će se razvedriti. Duvaće slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak, južni i jugozapadni vetar, u košavskom području jak jugoistočni, a posle podne i uveče vetar će biti u skretanju na severozapadni.

RHMZ UPOZORAVA, STIŽE NEVREME: Sutra jak vetar, grmljavina, pljuskovi i grad u zapadnoj i severnoj Srbiji!

Jutarnja temperatura od 12 do 17, u košavskom području oko 21, a najviša dnevna od 24 na severozapadu. do 35 stepeni na jugoistoku.

foto: Zorana Jevtić

U Beogradu pre podne postepeno naoblačenje, od sredine dana povremeno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni, u zoni pljuskova mogući su i olujni udari.

Jutarnja temperatura biće oko 21, najviša dnevna oko 29 stepeni. Uveče i tokom noći delimično razvedravanje.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Fonet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track