BORDELI SA PSIMA ZGROZILI SRBIJU Seksolog Marić otkriva za Kurir: Silovali su i krave!
Foto: Damir Dervišagić

Zooflija je ozbiljan i bizaran poremećaj

BORDELI SA PSIMA ZGROZILI SRBIJU Seksolog Marić otkriva za Kurir: Silovali su i krave!

Društvo -

Pavle Bihali, predsednik Pokreta za zaštitu životinja Levijatan, otkrio je da se na tajnoj lokaciji u Beogradu navodno nalazi bordel gde pse omamljuju, muče i siluju, a seksolog i psihijatar dr Jovan Marić kaže za Kurir da je zoofilija, seksualni odnos sa životinjama, jako bizaran i da je to ozbiljan poremećaj.

- To češće rade na selu, ja sam imao desetak takvih pacijenata. Bilo je slučajeva gde su to radili sa ovcama, kozama, mačkama, ali i s kravama. Jedan mi je čak rekao i da krava uživa dok on to radi. Da je taj poremećaj prisutan kod nas, nije ništa novo, ali je novo da je to sada organizovano. Ljudima svašta pada na pamet, ali ovo s bordelom je bizarno. Takve osobe treba da se leče i da se kazne. Te osobe se ne javljaju na lečenje i teško je znati koliko ih ima", objašnjava Marić.

(UPOZORAVAMO DA FOTOGRAFIJE SADRŽE UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Podsetimo, predsednik Levijatana Bihali je otkrio da njihovo udruženje ima informacije da se zlostavljanje pasa dešava u srpskoj prestonici, ali da ne zna tačnu lokaciju, zbog čega su odlučili da daju nagradu od 1.000 evra onom ko im pomogne i otkrije „mesto zločina“.

foto: Printskrin/Facebook

- Imamo informacije s nekoliko strana da postoji jedan klub, to jest stan gde se sve to dešava. Čekamo da nam jave lokaciju, a nakon toga planiramo da slučaj prijavimo nadležnim institucijama. Pedofilija, silovanje i ovo su tri najodvratnije stvari koje mogu da se zamisle. To su bolesnici koje je vrlo teško uhvatiti, a kazne za takva dela su male - priča Bihali.

(Kurir.rs/Mina Branković/Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO:Svekar umešan u ubistvo pevačice? Njegov mobilni pronađen na mestu zločina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track