EPILOG DRAME U OŠ NIKOLA TESLA: Policija ispituje tuču dvojice dečaka!

Odgodornost

EPILOG DRAME U OŠ NIKOLA TESLA: Policija ispituje tuču dvojice dečaka!

Društvo -

MUP Srbije ispitaće odgovornost oba učenika u incidentu, ali i proveriti da li je istina da je direktor škole udario jednog od đaka

Stanislav Stevuljević, direktor OŠ „Nikola Tesla“ u beogradskoj opštini Rakovica, prijavio je policiji da je u toj školi u utorak došlo do tuče učenika sedmog razreda, u kojoj je jedan od njih zadobio ozbiljne povrede lica. MUP Srbije će, kako kaže Stevuljević, ispitati odgovornost učenika i njihovih roditelja u ovom incidentu, ali i sprovesti istragu da li je on, kako tvrdi očevidac, ošamario jednog od dečaka koji je učestvovao u tuči.

- Nakon tuče, u skladu sa obavezama koje imam kao direktor, obavestio sam policiju o incidentu koji se desio. MUP Srbije će, nakon što se utvrdi da li M. M. ima teže povrede, odlučiti da li će protiv roditelja M. J. pokrenuti postupak. Oni će svakako ispitati i moju odgovornost u ovom slučaju - objašnjava Stevuljević i dodaje da će škola organizovati sastanak sa učenicima i njihovim roditeljima.

Podsetimo, u OŠ „Nikola Tesla“ u utorak su se potukla dvojica đaka. Tom prilikom je M. M. (13) zadobio povrede nosa, a M. J. (13) ispričao da ga je, nakon tuče, direktor Stevuljević ošamario. Roditelji M. J. najavili su tužbu protiv direktora, a Stevuljević je za Kurir demantovao da je udario dečaka.

R. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track