PET RAZLOGA ZAŠTO JE LAKO KUPOVATI MASTERATA KARTICOM
Foto: Promo

PET RAZLOGA ZAŠTO JE LAKO KUPOVATI MASTERATA KARTICOM

Društvo -

Kada malo detaljnije razložite cenu komada nameštaja ili novog frižidera u nekoliko rata, kupovina na odloženo može da bude veoma jednostavna – ne morate da se odreknete stvari koje su vam potrebne za obnavljanje životnog prostora, a u nabavku polazite rasterećeniji. Čak i bez novčanika, ako sa sobom ponesete najpraktičnijeg partnera za šoping – Masterata kreditnu karticu Sosijete ženeral banke. Sa Masterata opcijama popusta i pogodnosti upoznaje vas Dejan Vučinić, izvršni direktor direkcije mreže Sosijete ženeral banke.

Masteratom plaćate jednake mesečne rate bez kamate

Možda ne možete da odložite kupovinu nove bele tehnike, ali možete odložiti njeno plaćanje. Zato je Masterata praktična za korišćenje. „Ukoliko danas kupite proizvod ili uslugu, prva rata vam dospeva na naplatu tek posle 30 dana. Ova kartica pomoći će vam da otplatite svoja zaduženja u jednakim mesečnim ratama, bez kamate i sa rokom otplate i do 24 meseca kod određenih partnera banke“, objašnjava Vučinić.

foto: Promo

Masterata vam omogućava dodatne popuste

Da li ste čuli za SoGe svet? U njemu se nalaze svi partneri Sosijete ženeral banke širom Srbije kod kojih robu i usluge možete kupovati i uz dodatne popuste. U okviru SoGe sveta nalaze se, osim pomenutih prodavnica nameštaja i tehnike, veliki broj restorana i ugostiteljskih objekata, prodavnica garderobe i sportske opreme, kao i optičarske i zdravstvene ustanove u kojima su omogućeni ovi popusti. „SoGe svet nije rezervisan samo za korisnike Masterate, već za sve korisnike platnih kartica Sosijete ženeral banke“, naglašava Vučinić.

Masterata je idealna i za korisnike koji plaćaju čekovima

Jer je princip otplate gotovo isti. „Za razliku od čekova, rate možete i prevremeno otplatiti preko mobilne aplikacije Sosijete ženeral banke, a ukoliko na dan dospeća nemate dovoljno sredstava na računu, rata će vam biti prebačena na revolving otplatu, što znači da nećete ući u nedozvoljeni minus“, kaže Vučinić.

Masterata omogućava plaćanje na internetu i bilo gde u svetu

Potrebno je da platite avionske karte, kupite robu preko onlajn prodavnica u zemlji i inostranstvu – sve to možete obaviti Masteratom. Ova kartica omogućava plaćanje robe i usluga i van naše zemlje, što je svakako praktičnije nego da novac povlačite sa bankomata u stranim zemljama.

Očekuje vas specijalno iznenađenje

Ukoliko do 31. oktobra popunite formular i uzmete svoju Masterata karticu, u okviru specijalne akcije dobićete besplatno održavanje Masterate u prvih šest meseci. Prijavite se za svoju karticu na sajtu Sosijete ženeral banke i plaćajte na rate od hrane i odeće, do tehnike i obuće!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track