KAKO DA SPREČITE HLADAN VAZDUH DA ULAZI U VAŠ DOM: Rešenje koje se isplati!
Foto: Promo

KAKO DA SPREČITE HLADAN VAZDUH DA ULAZI U VAŠ DOM: Rešenje koje se isplati!

Društvo -

Kako jesen polako odmiče i približava se zima, sve više ljudi razmišlja kako da tokom hladnih meseci zagreje svoj dom, a da pritom što više uštedi.

I dok biraju metodu grejanja za predstojeću zimu - struja, drva, ugalj, pelet, mnogi zaboravljaju na najvažniju stvar - dobra izolacija je ključna za topli dom i uštedu!

Ako vaša kuća ima prozore, balkonska i ulazna vrata koja ne propuštaju hladnoću, stan će manje biti hladan i nećete morati dodatno da uključujete peć ili ložite više nego što je zaista potrebno. U suprotnom, topao vazduh iz doma izlazi kroz prostor između prozora i njegovog okvira, energija se praktično rasipa i tako povećavate njenu potrošnju, kako biste adekvatno ugrejali svoj dom.

Tu su i padavine, koje su tokom jeseni i zime neizbežne. Koliko ste puta nakon pljuska ugledali veliku, mokru fleku oko prozora? Ili sneg koji se "ušunjao" ispod ulaznih vrata vaše kuće?

Ukoliko ste nekada primetili bilo koji od navedenih znakova, znači da je vašoj stolariji istekao rok trajanja i da je neophodno da je zamenite. Ako uz to imate i nekvalitetnu fasadu, slobodno računajte da ćete se ove zime smrzavati.

Kompanija ALUMIL nudi najbolje rešenje, i to u vidu poptuno novih sistema prozora, vrata, roletni i brisoleja za fasade, koji su osmišljeni i napravljeni tako da zaštite vaš dom od hladnoće, a pored prozora od akrilnog stakla, kiša i sneg ostaće tamo gde im je i mesto - napolju.

Sa više od trideset godina iskustva, ALUMIL je jedna od najrazvijenijih kompanija na globalnom nivou u oblasti dizajna i proizvodnje aluminijumskih arhitektonskih sistema, koja zadovoljava čak i najkomplikovanije zahteve i pokriva širok dijapazon potreba klijenata u arhitekturi:

- Visoki estetski zahtevi u skladu sa najnovijim arhitektonskim trendovima,

- Energetska efikasnost sa naprednim toplotno izolovanim aluminijumskim sistemima,

- Ekološki efikasni proizvodi sa mogućnosti integracije solarnih panela u konstruktivne sisteme,

- Visok nivo bezbednosti od provala, vandalizma, požara, dima i zemljotresa,

- Zaštita čak i u ekstremnim vremenskim uslovima,

- Veliki broj rešenja za osobe sa posebnim potrebama

Više od 100 iskusnih inžinjera učiniće sve da ispune Vaše potrebe i očekivanja, a kompanija je spremna i da čuje predloge novih rešenja aluminijumskih sistema u cilju obogaćivanja asortimana kompanije i zadovoljavanja klijenata.

ALUMIL proizvodi su sve što vam treba - bezbedni, funkcionalni i inovativni proizvodi visokog kvaliteta u cilju unapređenja životnog standarda!

Posetite Alumil izložbeni salon u ulici Milutina Milankovića 11b na Novom Beogradu i uverite se! Alumil stručno osoblje će Vam ponuditi najadekvatnije prozore i vrata za Vaš dom i pomoći vam da donesete najbolju odluku.

Na ovaj način osiguraćete svojoj porodici topli dom u ledenim zimskim danima, ali i uštedu, kako novca, tako i energije.

Investiranje u Alumil proizvode vrhunskog kvaliteta isplatiće vam se i na leto, kada ova kvalitetna stolarija počinje da čuva kuću od pregrejavanja na visokim temperaturama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track